Muulin uudet venetrailerit

Muuli 2100TJ-telivaunu on kaksoisrunkorakenteensa ansiosta jämäkkä ja helppo vedettävä.

Lapualainen perävaunuvalmistaja Juncar Oy on tuonut markkinoille kolme uutta Muuli‐venetrailerimallia. Trailereissa on runsaasti uusia ratkaisuja mm. kulkutasoissa ja takavaloissa, joilla on tarkoitus tehdä venetrailerin käytöstä vaivatonta ja turvallista.

Niissä on myös kevyet, kestävät ja värjäämättömät sivutukipyörät. Ohjaava takakippi helpottaa veneen nostoa tuulisellakin säällä.

Muuli V1200LJ on uusi kokoluokka, joka mahdollistaa jopa 910 kg:n painoisen ja 6,1 m pitkän veneen kuljettamisen. Sen kölirullat ovat nailonrunkoisia ja polyuretaanipintaisia.

2100TJ‐telivaunu on kaksoisrunkorakenteensa ansiosta jämäkkä ja helppo vedettävä. Kölirullat ja sivutukipyörät ovat samat kuin Muuli V1200LJ ‐mallissa. Vakiovarusteina ovat rungon kulkutasot, joita pitkin on helppoa ja turvallista liikkua.

Muuli V2850TJ‐telivaunu on järeämpi versio edeltäjästään V2500TJ‐trailerista. Kölirullat ja sivutukipyörät ovat samat kuin muissa uutuusmalleissa. Tässä kokoluokassa on otettu huomioon vedettävien autojen vetomassat ja trailerille lastattavien veneiden painot.

Lisätietoja: Juncar Oy, Jarmo Heikkilä, puh. 0500 428 913, jarmo.heikkila@msk.fi, www.muuli.fi