Raymarinelta uusi Axiom pro -monitoiminäyttö

Axiom Pro -monitoiminäytöltä pikkukalaparvet, saaliskalat ja harppauskerros erottuvat tarkasti syvästäkin vedestä.

Raymarine on julkaissut uuden Raymarine Axiom Pro -monitoiminäytön. Se täydentää aiemmin markkinoille tullutta Axiom-sarjaa niin ominaisuuksiltaan kuin näyttöjen kokoluokissa.

Axiom Pro on varustettu HybridTouch™-näytöllä. Tämä tarkoittaa yhdistettyä kosketusnäyttöä ja näppäimistöä, jossa kaikki toimenpiteet voidaan suorittaa molemmilla tavoilla sekä tietenkin yhdessä. Kosketusnäyttö on erittäin nopea tapa liikkua valikoissa ja tehdä asetuksia, mutta jossain tilanteissa näppäimet voivat olla parempi vaihtoehto.

Axiom Pro on saatavissa 9:n, 12:n ja 16 tuuman kokoisina ja kaikki kolme kokoa on saatavissa sisäisellä RealVision 3D -kaikumoduuulilla. Näin sillä voi tarkastella 3D-kuvaa, SideVision-kuvaa sekä CHIRP DownVision ja CHIRP-kalakaikua. Parasta kuitenkin on, että kaikki onnistuu yhdellä ja samalla anturilla ja ilman ulkoisia kaikumoduuleita, mikä helpottaa laitteen asennusta.

Lisäksi Axiom Pro tukee 1 kW:n CHIRP -kaikuantureita. Nämä huipputehokkaat kaikuluotaimet mahdollistavat erinomaisen tarkkuuden ja erottelukyvyn näyttäen näytöllä pikkukalaparvet, saaliskalat ja harppauskerroksen myös syvissäkin vesissä. Axiom Pro -sarjan näytöt ovat teräväpiirtoisia IPS-näyttöjä, jotka mahdollistavat erinomaiset katselukulmat ja väritarkkuudet myös kirkkaassa auringonpaisteessa ja polaroid-laseilla.