AALLOILLE-korttipelit viihdyttävät ja opettavat veneilytaitoja

AALLOILLE-korttipelien pelaaminen on hauska koko perheelle sopiva tapa opetella veneilytaitoja.

Perinteisten lauta- ja korttipelien pelaaminen on lisääntynyt koronapandemian aikana. Suomen markkinoilla ei kuitenkaan ole ollut veneilyä, vesillä liikkumista ja vesiturvallisuutta opettavia pelejä. Uudet AALLOILLE -korttipelit vastaavat tähän tarpeeseen.

VILSKETTÄ VESILLÄ -opetuskirjoja lapsille tuottava Aalloille Finland Oy huolestui viime kesän poikkeavien olojen sinänsä positiivisesta ilmiöstä, lisääntyneestä vesillä liikkumisesta. Vesiturvallisuusvalistamista tuli yhtiö mielestä nopeasti laajentaa myös aikuisille, jotta kaikilla lapsilla on turvallista ja hauskaa viihtyä vesillä.

Yritys monipuolisti opetustuotevalikoimaansa kolmella, korkealaatuisella, vesiturvallisuutta iloisella tavalla opettavalla pelillä. AALLOILLE Muistipeliä, AALLOILLE Sanavisaa ja AALLOILLE Tietovisaa myydään nyt kauppojen lisäksi satamissa.

Uudet, leikkimieliset korttipelit tarjoavat positiivisen, uudenlaisen formaatin kerrata ja opetella tärkeitä veneilytaitoja. Pelit on suunnattu kaikenikäisille kalastajille sekä retkeilijöille, mökkiläisille ja yhtä hyvin aktiivisille veneilijöille kuin satunnaisesti vesille lähtijöillekin – lapsiperheistä eläkeläisiin.

Muistipeli ja Tietovisa ovat kaksikielisiä (suomi, ruotsi) ja Sanavisa neljäkielinen (suomi, ruotsi, englanti, saksa). Peleillä on mahdollisuus kehittää myös kielitaitoa ja sanavarastoa, veneilytietämyksen lisäksi.

Yli 3-vuotiaille tarkoitettu muistipeli opettaa alle kouluikäiset tunnistamaan merimerkkejä. Pakkauksessa on lisäksi 24 tyhjää korttia oman muistipelin tekemiseen. Kolmella eri tavalla pelattavilla Tietovisa-korteilla on mahdollista testata tietämystään ja oppia uutta. Sanavisa puolestaan tutustuttaa pelaajat niin merimerkkeihin kuin vesillä tarpeellisiin varusteisiin ja turvavälineisiinkin.

Lisätietoja: Aalloille Finland Oy, Lissu Suursalmi, puh. 050 563 8372.