Asseri Thermo+ -alusasut aktiiviseen elämäntapaan

Asseri Thermo+ -aluspaita.

Asseri Thermo+ -alusasusteet soveltuvat aktiiviseen elämäntapaan niin kesällä kuin talvellakin. Pukukokonaisuus koostuu paidasta sekä housuista ja se on valmistettu kaksikerrostekniikalla, joka lisää käyttömukavuutta ja tuo valmistusmateriaalien parhaat puolet esiin.

Asusteiden ulkopinta koostuu 80-prosenttisesti merinovillasta ja lisäksi polyamidista. Sisäkerros taas on 100-prosenttista polyesteriä. Merinovillan ansiosta puku pitää käyttäjänsä lämpimänä ja polyesteri auttaa pysymään kuivana poistamalla esimerkiksi hikoilun aiheuttamaa kosteutta.

Pehmeä ja kevyt puku kestää hyvin jopa extreme-ulkoilulajien vaatimukset, koska Asseri-polyesteri on kehitetty pitämään hyvin pintansa hankausta vastaan ja on siten erittäin kestävää kangasta. Toki Thermo+ -asusteet sopivat mainiosti kaikenlaisiin ulkoilumuotoihin, kuten muun muassa pilkkimiseen ja muuhun kalastukseen sekä metsästykseen.

Toimitus kokeili alusasua lenkillä ja pikkupakkasessa. Puku tuntui miellyttävän pehmeältä päällä ja piti käyttäjänsä erittäin hyvin lämpimänä. Lenkin edetessä se ei kuitenkaan tuntunut liian kuumalta ja siirsi myös kohtuullisesti kosteutta iholta pois. Erityiskiitos puvun mitoitukselle. Aluspuvun paidan helma on riittävän pitkä ja pysyy hyvin paikoillaan liikkeessäkin.

Asseri Thermo+ -paitaa ja -housuja myydään myös erikseen ja niistä löytyy naisten ja miesten mallit. Naisten koot: XS-XL, Miesten koot: S-3XL.

Asseri Thermo+ -alushousut.

Snowrock’s Ice -kalvorukkasen pintakangas on kestävää keinokuitua. Nahkavahvikkeet kämmenessä puolestaan mahdollistavat kovankin käytön ja pitävän otteen vaikkapa pilkkivavasta.

Vedenpitävä hiporakalvo ja thermal-lämpöeriste pitävät kädet kuivina ja lämpiminä. Käsineen kauluksessa olevat magneetit mahdollistavat rukkasen säilytyksen ja kuivatuksen kätevästi tilanteessa kuin tilanteessa.

Toimitus kokeili rukkasia pikkupakkasessa. Materiaali oli käteen oikein miellyttävää sekä pehmeää ja lämpö säilyi hyvin. Rukkasen suu ylsi riittävän ylös, jotta se pysyi hyvin paikoillaan. Jos aikoo käyttää pilkkijöiden suosimia kynsikkäitä rukkasten alla, kannattaa ostaa numeroa suuremmat rukkaset, muuten peukalon tyven tila saattaa käydä ahtaaksi. Magneetit olivat käytännöllinen ja tervetullut lisäys rukkasten säilytykseen.

SnowRock’s Ice -kalvorukkanen.

Värivaihtoehdot sininen, oranssi ja musta. Koot S-2xl.

Praktik-kaikuluotain talvi- ja kesäkalastukseen

Praktik 6M -kalakaiku toimii sekä talvella että kesällä, sillä se voidaan säätää sekä talvi- että kesätilaan. Se sietää käyttöä aina 20 pakkasasteesta +60 celsiusteen lämpötilaan asti. Laitteen mitat ovat 107x70x28 mm ja painoa sillä on vain 225 grammaa. Anturikaapelin pituus on 2 metriä.

Luotaimen graafisen näkymän tarkkuus on 128×64 pikseliä. Tietojen esitystiloja on yhteensä seitsemän. Niistä Fish ID toimii apuvälineenä kaloja tunnistettaessa ja Flasher-tilassa voidaan tarkkailla viehettä sekä lähestyvää kalaa reaaliaikaisesti. Syvyysmittari puolestaan näyttää syvyyden lisäksi pohjan varjon tarkat lukemat. Syvyysnäytön vaihteluväli on 0,5-25 metriä.

Tiedustelut Asseri Thermo+ -asuista, Snowrock’s Ice -kalvorukkasesta ja Praktik 6M -kalakaiusta: Myyntipalvelu J. Lukkari Ky, puh. 044 777 1201, sähköposti: jouni@arctixsport.com.

Praktik 6M -kalakaiku.