Asserin pilkkiuutuuksia talvelle 2019

Asserin kevennetty tasapainopilkki on 80 mm pitkä ja se painaa 18 grammaa.

Talvikalastajien käyttöön on kuluvaksi talveksi saatu kaksi uutta Asseri-pilkkiä. Niistä MT Pro on liukupilkki, joka sopii erinomaisesti myös kilpapilkintään.

Asserin liukupilkkiä myydään kahdessa koossa isomman ollessa 85 mm pitkä ja 22 grammaa painava. Pienemmän version mitat ovat 65 mm ja 12 grammaa. Värivaihtoehdot ovat kulta, kupari ja hopea, mutta pilkin sisäpuoli on aina kirkas.

Asseri MT Pro -liukupilkin värivaihtoehdot ovat kulta, kupari ja hopea. Pilkin sisäpuoli on kuitenkin aina kirkas.

Uutta Asserin kevennettyä tasapainoa on saatavana kymmenessä eri värissä. Pilkillä on pituutta 80 mm ja painoa 18 grammaa ja sen erikoisominaisuus on poikkeuksellisen pitkä liuku. Pilkki on varustettu laadukkaalla kemiallisella 3-h-värikoukulla.

Asserilta on tullut myyntiin myös käyttövalmis pillkicompo-setti. Se koostuu korkkikahvaisesta säätökärjellä varustettu pilkkivavasta sekä yhdestä MT Pro -liukupilkistä ja Karvisen volframimorrista.

Asseri-pilkit on valmistettu Latviassa ja niiden myyntiedustajana Suomessa toimii Jouni Lukkari, puh. 044 777 1201, sähköposti: jouni@arctixsport.com.

Pilkkicompo on Asserin käyttövalmis pilkkisetti, joka koostuu korkkikahvaisesta ja säätökärjellä varustetusta pilkkivavasta sekä MT Pro -liukupilkistä ja Karvis-volframimorrista.