Auran käyttövalmiit Tex Mex -uutuustäytteet tuovat helposti makua arkeen ja retkeilyyn

Auran käyttövalmiit Tex Mex -uutuustäytteet tuovat helposti makua arkeen ja retkeilyyn

Kotimainen ruokabrändi Auran laajentaa tuotevalikoimaansa ja tuo ensimmäisenä Suomessa kaupan hyllyille heti käyttövalmiit Tex Mex -säilykepussit. Valmiiksi miedosti maustetut Tex Mex -täytteet tarjoavat arki- ja retkiruokailuun helppoutta ja nopeutta.

Käyttövalmiit täytteet voi lisätä lämmityksen jälkeen suoraan tacon tai tortillan väliin esimerkiksi omien lempilisukkeiden tai tuoreiden vihannesten kanssa. Ne voi myös tarjoilla kastikkeena riisin kera.

Lämpökäsitellyt valmistäytteet säilyvät myös huoneenlämmössä, minkä ansiosta ne ovat käteviä mukaan pakattavia myös mökille, veneeseen, luontoretkelle tai patikoinnille. Lämpökäsittely takaa säilyvyyden lisäksi tuoreuden ja maukkauden ilman säilöntäaineita.

”Uutuus on suunniteltu monipuolistamaan nopeiden arkiruokien tarjontaa ja laajentamaan myös helppojen kasvisvaihtoehtojen valikoimaa. Säilykepussipakkauksen voi lämmittää myös vesihauteessa, ilman astioiden likaamista. Tämä on kätevää esimerkiksi mökillä tai veneessä, joissa ruoanlaiton mahdollisuudet ovat usein rajallisemmat”, Oy Lunden Ab Jalostajan tuotepäällikkö Mirjami Vekara kertoo.

Auran uutuustäytteissä on kolme vaihtoehtoa: Jauheliha, Kana ja Härkis®. Ne sopivat esimerkiksi tortilloihin, tacoihin, quesadilloihin sekä kastikkeeksi riisin kanssa. Suomessa valmistetut uutuudet löytyvät kaupan Tex Mex -hyllystä. Täytteiden lämmitys onnistuu mikrossa, pannulla tai vesihauteessa.