Buster M uudistui monipuoliseksi yleisveneeksi

Uusi Buster M on yleisvene, joka sopii mm. kalastukseen ja retkeilyyn lähivesille.

Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja Buster on uudistanut perusteellisesti pienen kokoluokan veneensä Buster M:n. Tämä neljännen sukupolven M on monipuolinen yleisvene, joka sopii mm. kalastukseen lähivesillä ja retkeilyyn perheen kanssa.

Uusi Buster M painaa noin 365 kiloa, joten se on helposti käsiteltävissä ja liikuteltavissa myös auton perässä jopa kevyellä jarruttomalla trailerilla. Sen avotila on sadevesityhjenevä.

Pituutta veneellä on 4,86 metriä ja leveyttä 1,85 metriä. Sen konetehoalue on 30-40 hevosvoimaa ja suositeltu henkilömäärä viisi.

Uudenlaisella rungon muotoilulla uuden Buster M:n sisätilat on saatu aiempaa selkeämmiksi ja erityisesti keulassa on enemmän tilaa rahdin kuljetukseen ja kalastukseen. Kaksipulpettisen version vakiovarustukseen kuuluu Buster Q -älynäyttö karttoineen, jota voi täydentää huipputarkalla Raymarine-kalakaiulla sekä kaiuttimet sisältävällä Entertainment-paketilla.

Yksipulpettisessa versiossa ei ole Buster Q -älynäyttöä. Myöhemmin myyntiin tulee kuitenkin kalastusvarustepaketti, jolla yksipulpettinen Buster M voidaan muuntaa käytännölliseksi heittokalastusveneeksi.