Didalta uudet Aqua Ocean -aurinkolasit

Aqua Ocean -aurinkolasit mattamustilla kehyksillä. Laseissa on magneetilla lukittavat sivuläpät, jotka voi helposti halutessaan irrottaa tai kiinnittää paikoilleen.

Espoossa toimiva Dida Kalastustarvike Oy on tuonut markkinoille Aqua Ocean -aurinkolasit. Laseissa on polarisoidut linssit, joissa on 100-prosenttinen UV-suodatus. Tämän ansiosta ne muun muassa parantavat kontrastien erottelukykyä ja lisäävät näkökentän terävyyttä.

Aquan aurinkolaseista on saatavana peruslasien (Polarbasic) ohella myös Photochromic-linsseillä varustettu versio. Kyseinen polarisoitu linssi eroaa peruslinssistä niin, että se myös ”aistii” valo-olosuhteet ja mukautuu valaistuksen muutoksiin antaen siten parhaan mahdollisen valon suodatuksen joka tilanteessa.

Aqua-aurinkolaseissa on kalastettaessa hyödylliset sivuläpät, jotka estävät auringon aiheuttamia sivuheijastuksia. Läpissä on magneettikiinnitys, joten ne voi halutessaan helposti irrottaa ja laittaa taas takaisin paikalleen.

Italiassa valmistettuja Aqua Ocean -aurinkolaseja on saatavana ruskeilla ja mattamustilla kehyksillä. Linsseistä puolestaan löytyy kuusi eri värivaihtoehtoa.

Lisätietoja