E-ville.comin uutuuksia: avokela ja kalastuskamera

FDDL Carbon -avokela on kevyt ja kestävä.

Upea hiilikuitukuvio tekee teknisesti viimeistellyn FDDL Carbon -avokelan näyttäväksi. Uudessa FDDL -kelasarjassa upea ulkonäkö ei kuitenkaan ole ainoa hyve, vaan sen 12 kuulalaakerin ja 1 liukulaakerin koneisto takaa upean kalastuselämyksen.

Tästä uutuustuotteesta löytyy ensinnäkin kaikenlaiseen suomalaiseen kalastukseen sopiva 4000 -sarjan avokela. Lisäksi tarjolla on järeämpi 7000 -sarjan kela, joka on paikallaan esimerkiksi Tenon ja Tornionjoen lohien tai Suomenlahden haukien ja jättikuhien kalastuksessa.

Metallinen koneisto alumiinirungossa takaa kelan keveyden ja kestävyyden. Kela painaa 4000-luokkaisena ainoastaan 318 grammaa ja 7-tonnisenakin vain 428 grammaa. Siimakapasiteetti kummassakin on luokkansa ääripäätä. Pienempi versio imaisee puolalle 160 metriä 0,35 mm:n siimaa ja 7000-luokan kela peräti 300 metriä saman paksuista siimaa.

Heitetyn siiman saa kelattua takaisin 5.2:1:-välityksen ansiosta todella joutuisasti ja kelan herkkä koneisto toimii todella tasaisesti. Kelan kätisyys on vaihdettavissa ja siinä on takaliikkeetön kampi. Kelapaketin mukana tulee säilytyspussi.

Kalastuskamera kalojen tarkkailuun

E-ville.comin uudella kalastuskameralla pääsee seuraamaan kaloja suoraan LCD-näytöltä. LED-valoilla varustettu kamera laitetaan veteen ja kalojen pinnanalaisen maailman tarkkailu on mahdollista. Näyttöön voi asentaa myös muistikortin, joten kuvatut tapahtumat voi katsoa uudestaan.

Kuvaussalkussa on seitsemän tuuman aurinkolipalla varustettu LCD-näyttö, josta vedenalaisten tapahtumien seuraaminen on helppoa. Kameran voimakkaiden sisäänrakennettujen LED-valojen ansiosta kuvaaminen onnistuu sameassakin vedessä. Näkyvyys on 1-3 metriä veden kirkkaudesta riippuen. Ladattavan 4500mAh-akun maksimikuvausaika on kahdeksan tuntia.

Kamerapakettiin sisältyy 30 metriä johtoa, joten kameraa voi myös vetää veneen perässä, ja ottaa samalla kalojen ottipaikat nauhalle. Lisäksi mukana tulevat myös mm. kelluke, jonka avulla kameran uintisyvyyttä on helppo säätää, litium-paristo sekä englanninkieliset käyttöohjeet.

Kameralla on vuoden mittainen suomalainen takuu. Huolto sijaitsee e-villen Suomi-varaston yhteydessä Mäntsälässä. Takuu- ja muissa kysymyksissä pyydetään ottamaan yhteys suomalaiseen asiakaspalvelutiimiin.

Lisätietoja: www.e-ville.com ja asiakaspalvelu@e-ville.com

Uudella kalastuskameralla pääsee seuraamaan kalojen elämää vedenpinnan alapuolelta.