Finlandia Uistimelta uusi kuhakone

Nils Master Invincible ZOOM on Skandinavian olosuhteisiin kehitetty kuhavaappu.

Nils Master Invincible Zoom -vaappu on suunniteltu erityisesti kuhankalastukseen Skandinavian olosuhteissa. Sen muotoilu ja aktiivinen uintiliike pääsevät parhaiten oikeuksiinsa hitaassa, nimenomaan kuhanuisteluun sopivassa vauhdissa.

Zoomin uintisyvyys on 3-4 metriä siiman paksuudesta riippuen. Kannattaa ottaa myös huomioon, että monofiili ja kuitusiima vaikuttavat eri tavalla vieheen uintiin. Sen uintisyvyyttä voi kuitenkin lisätä laittamalla siimaan lisäpainoa ilman, että vaapun kalastavuus kärsii.

Uutuusvaappu on 12 cm pitkä ja painaa 12 grammaa. Se on varustettu VMCBarbarian 3-haarakoukulla. Optimivetonopeus kuhalle: 0-4 km/tunnissa. Värivaihtoehtoja on 6 kpl.

Finlandia-Uistin on tuonut takaisin tauon jälkeen kaksi takavuosien kalastajien suosikkiviehettä. Toinen niistä on perinteinen Bingo-lippa, joka on tehokas ahven- ja siikauistin. Bingoa myydään siis taas tänä kesänä ja siitä on tarjolla 6- ja 8-grammaiset versiot. Värivaihtoehtoja on yhteensä 11 kpl.

Hyvänä ahven- ja siikavieheenä tunnettu Bingo-lippa on taas tauon jälkeen myynnissä.

Paluun on tehnyt myös Stalwart-vaappu, joka on parhaimmillaan koskikalastuksessa lohikaloja pyydettäessä ja toisaalta vetouistelussa takilan perässä vetäen. Vaappu on balsarunkoinen ja kelluva sekä uinniltaan voimakkaasti keinahteleva. Pituutta myyntiin tulleilla Stalwarteilla on 8 cm ja värivaihtoehtoja siitä löytyy kaikkiaan 6 kpl.

Stalwart-vaappu sopii muun muassa koskikalastukseen.

Balsarunkoiseen Invincible Shallow -vaappuun on tullut uusi isompi 18 cm:n koko aiempien 12- ja 15-senttisten mallien lisäksi. Tiheäuintinen Shallow sopii varsinkin kuhanuisteluun, mutta sitä kannattaa matalissa vesissä tarjota myös hauelle.

Lisätietoja: Finlandia-Uistin Oy, www.nilsmaster.fi ja puh. 050 4821 820.

Invincible Shallow -vaapusta on nyt saatavana 18-senttinen versio.