Finlandia Uistimelta uusia uistinvärejä

Nils Master Invincible Zoom uutuusvärissään 176.

Finlandia Uistin on tuonut täksi kesäksi perinteisiin vaappuihinsa ja lippoihinsa uutuusvärejä. Yksi uuden värityksen saaneista vieheistä on Nils Master Invincible Zoom -vaappu.

Tämä 12-senttinen vaappu on suunniteltu erityisesti kuhankalastukseen Pohjoismaiden olosuhteissa. Sen muotoilu ja aktiivinen uintiliike pääsevät parhaiten oikeuksiinsa hitaassa, nimenomaan kuhanuisteluun sopivassa vauhdissa.

Nils Master Invincible Floating on petokalojen suursuosikki ja kuhien saalistajana se sopii loistavasti heitto- ja vetouisteluun toimien hyvin eri vetonopeuksilla. Vaapun pienimmät mallit soveltuvat puolestaan hyvin taimen- ja lohikoskille tai kirjolohilammille soutu-uisteluun. Uintisyvyys vaapun koosta riippuen 1-6 metriä. Kokovaihtoehdot: 5, 8, 12 ja 15 cm.

Nils Master Invincible Floating uutuusvärissä 183.

Nils Master Spearheadin hakeva ja tiuha uintiliike on houkuttanut vuosien saatossa monia ennätyslohia. Se tunnetaan ylivertaisena niin Tenolla kuin maailman muillakin huippukalavesillä. Parhaiten kahdeksansenttinen uistin toimii lohen soudussa, mutta herkkyytensä ja ainutlaatuisen uintinsa ansiosta se sopii monille eri kalalajeille ja useisiin eri kalastustapoihin.

Nils Master Spearheadin uutuusväri 249.
Nils Master Spearhead uutuusvärissä 250.

Lotto-lippa soveltuu niin järvi- kuin jokikalastukseenkin ja on lohikalojen suuressa suosiossa. Lipan kalanmuotoinen runko pysyy paikallaan kelattaessa, minkä ansiosta se ei kierrä siimaa. Runkomateriaalina 9-, 12- ja 15-grammaisissa Lotoissa on muovi.

Lotto-lippa uutuusvärissä MS-114.