Fjällräven uudisti takkimallistoaan

Kiruna Parka

Fjällrävenin tänä syksynä uudistuneeseen takkimallistoon kuuluvat mm. parkatakit, joiden materiaalina on käytetty kierrätettyä ja Ruotsissa tuotettua villaa. Uutuuksista Kiruna Parka -takki koostuu kahdesta osasta, sisätakista ja kuoritakista.

Liner-sisätakki on varustettu vetoketjulla ja sitä voi käyttää erikseen samoin kuin Eco-Shell-päällystakkia lämpiminä kevät- tai syyspäivinä. Yhdessä nämä kaksi suojaavat sekä kylmältä että vedenpitävyyden ansiosta myös kosteudelta. Kokonaisuus on kuitenkin kevyt, minkä takia se on monipuolinen talvivaate jokapäiväiseen ulkoiluun erilaisissa sääoloissa.

Päällystakissa on mm. säädettävä narulla säädettävä huppu sekä kaksi napein varustettua käsitaskua ja vetoketjullinen sisätasku. Takin päävetoketju on kaksisuuntainen ja se on varustettu napilla. Hihamanseteissa on tarrakiinnitys. Sisätakissa on vetoketjulliset käsitaskut ja yksi vetoketjullinen sisätasku.

Singi Wool Padded Parka -takki on valmistettu villasta ja biohajoavista maissitärkkelyskuiduista eli pesunkestävästä luonnonmukaisesta materiaalista. Se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön niin syksyllä kuin talvellakin ja soveltuu mainiosti mm. ulkoiluun ja retkeilyyn.

Takissa on säädettävä huppu ja edessä kaksisuuntainen napillinen vetoketju. Kahden vetoketjullisen rintataskun lisäksi siinä on läpillä varustetut paljetaskut sekä kaksi sisätaskua. Takin vyötärö on säädettävissä kiristysnarulla ja hihansuissa on vahvikkeet sekä tarranauhat. Sisäpuoli on valmistettu pehmeästä villaflanellista.

Singi Wool Padded Parka

Myös Canada Wool Padded Jacket -takki on valmistettu villasta ja biohajoavasta maissitärkkelyskuidusta sekä polyesteristä. Se sopii erinomaisesti puettavaksi päällystakin alle lisälämmikkeeksi kylminä syksypäivinä, mutta riittää yksinkin leudommassa säässä.

Takin olka- ja kyynärpäät sekä rintataskun läppä on vahvistettu, mikä lisää sen kestävyyttä. Takissa on edessä ja hihansuissa painonapit. Läpällisen rintataskun lisäksi siinä ja kaksi napillista sivutaskua.

Lisää Fjällrävenin tuotteista

Canada Wool Padded Jacket