Garminilta uusi reaaliaikaisesti skannaava kaikuluotain

LiveScope Plus on uusin tulokas reaaliaikaisesti skannaavien Garmin-kaikuluotainten valikoimaan.

Garmin LiveScope Plus on uusin tulokas reaaliaikaisesti skannaavien Garmin-kaikuluotainten valikoimaan. Uusi järjestelmä tuottaa tarkkaa, reaaliaikaista skannattua kaikukuvaa, jossa kohteet on eroteltu 35 prosenttia aiempaa selkeämmin.

Entistä tarkemmasta ja terävämmästä kuvasta, jossa on vähemmän häiriöitä, on helppo erottaa reaaliajassa veneen alla ja ympärillä olevat vedenalaiset rakenteet, vieheet ja kalat myös silloin, kun vene ei liiku. LiveScope Plus -järjestelmä tarjoaa kolme erilaista tarkastelukulmaa samassa kiinnikkeessä, jota on helppo säätää omien kalastustekniikoiden ja -mieltymysten mukaan.

“LiveScope tuottaa niin reaaliaikaista kuvaa ja liikettä, että jopa eri kalalajit on mahdollista erottaa. Lisäksi Plus-järjestelmän näytön selkeyteen, anturin herkkyyteen ja kohteiden erottelukykyyn on tehty parannuksia, joiden ansiosta jopa siima erottuu nyt kuvassa puhumattakaan vieheestä ja kalojen liikkeistä sen ympärillä”, kertoo varatoimitusjohtaja Dan Bartel Garmin-yhtiöstä.

LiveScope Plus -kaikuanturi erottelee kohteet siis aiempaa paremmin ja tunnistaa ja erottaa noin 35 cm:n kokoiset kohteet yli 30 metrin päästä. LiveScope Plus on myös varustettu lisäantureilla, jotka säätävät kaikukeilaa jatkuvasti veneen liikkeen mukaan niin, että kaikukuva säilyy vakaana myös kovassa kelissä.

LiveScope Plus-järjestelmään kuuluu pienikokoinen GLS™10 black box ja LiveScope Plus LVS34 -kaikuanturi, kiinnityssarja sähkökeulamoottorin runkoon tai varteen, perspektiivitilan teline ja yksinker¬tainen Garmin Marine Network plug-and-play-liitäntä, jonka ansiosta järjestelmä on helppo asentaa ja integroida yhteensopivaan karttaplotte¬riin. Maksuttoman ohjelmistopäivityksen ansiosta LVS34-kaikuanturi (lisävaruste) voidaan liittää jo olemassa olevaan LiveScope-järjestelmän black boxiin, jos asiakas haluaa päivittää järjestelmänsä.

Lisätietoa: www.garmin.fi