Gofishiltä erä kokomustia Stoxdal -ismetevapoja

Musta Stoxdal pilker 120 on tyylikäs ja tehokas ismetevapa hauen täkykalastukseen.

Gofishin myymä Stoxdal TNT pilker on yksi Suomen suosituimmista erityisesti hauen täkykalastuksessa käytettävistä ismetevavoista. Kalastajilta saadun palautteen perusteella markkinoille on tullut logoa lukuun ottamatta täysin musta 120 cm pitkä versio tästä vavasta.

Stoxdalin TNT pilker -vavat on suunniteltu nimenomaan talviseen täkykalastukseen eli ismeteen ja niillä on kalastettu valtava määrä suuria haukia ympäri Suomen. Vavoissa on kuitenkin herkkä kärki ja ne soveltuvatkin myös ahvenen ja kuhan kalastukseen.

Vastaiskussa Stoxdal-vavasta löytyy selkärankaa, jolloin kalastaja saa varmuudella irrotettua koukut syötistä ja kiinni kalaan. Vavassa voi käyttää joko hyrrä- tai avokelaa.

Stoxdal TNT pilker 120 musta on tyylikäs ja soveltuu värinsä puolesta hyvin kaikkien kelojen kanssa. Musta vapa myös korostuu hienosti valkoisesta lumesta. Musta vapa on myynnissä vain Suomessa ja sitä on valmistettu vain rajoitettu erä. Tilaamisen kanssa ei siis kannata aikailla, mikäli uutuusvavan haluaa itselleen.

Myynti ja lisätiedot: www.gofish.fi, info@gofish.fi ja puh. 040 5210 182.