Haltilta vaelluskenkiä pienellä hiilijalanjäljellä

Rampart Mid DX hiking shoe -vaelluskengistä löytyy sekä miesten että naisten malli.

Haltin uusi kenkämallisto tarjoaa vastuullisesti tuotettuja kenkiä, joiden tekniset ominaisuudet mahdollistavat monipuolisen luonnossa liikkumisen kaikissa sääolosuhteissa. Haltin tavoitteena on valmistaa laadukkaita, teknisesti toimivia ja pitkäikäisiä jalkineita, joiden hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Siksi se on lisännyt kierrätetyn materiaalin käyttöä merkittävästi kengissään. Kaikki Haltin kengät valmistetaan myös ilman ympäristössä vaikeasti hajoavia per-fluoriyhdisteitä. Myös uuden malliston kenkien pakkauslaatikot on vaihdettu ekologisiin, värjäämättömiin laatikoihin. Laatikot ovat myös helposti kierrätettävissä, sillä ne eivät sisällä liimaa eivätkä muovitettuja pintoja.

Rampart Mid DX hiking shoe -vaelluskengät on valmistettu softshell-materiaalista ja niistä löytyy sekä naisten että miesten malli. Kevyt ja helppohoitoinen softshell-päällinen on tehty kierrätetystä polyesteristä ja kenkä on näin Haltin eco-tuote. Puolivarrellisen vaelluskengän DrymaxX-kalvo auttaa pitämään jalat kuivina säässä kuin säässä. Kengän Vibram-pohja takaa hyvän pidon sekä mukavan että tukevan askeleen.

Caribou Mid DX hiking shoe -vaelluskengästä löytyy sekä naisten että miesten malli. Tämä kevyt ja vedenpitävä puolivarrellinen vaelluskenkä on toimiva valinta päivittäiseen ulkoiluun ja kevyeen vaellukseen vaihtelevassa maastossa. Päällinen on hengittävää tekstiiliä ja vuori nopeasti kuivuvaa tekstiiliä.

Caribou Mid DX hiking shoe -vaelluskenkä.

Puolivarreliset Polaris Mid DX hiking shoe -ulkoilukengät ovat kevyet ja vedenpitävät. Haltin GripmaxX Antislip -kumipohja antaa hyvän pidon epätasaisessa maastossa ja Phylon-välipohja tekee askeleista kevyitä ja nopeita. Päällisessä on heijastava printti näkyvyyden varmistamiseksi pimeillä kaduilla ja poluilla.

Lisätietoja Haltin uutuuskengistä ja muista tuotteista:

Polaris Mid DX hiking shoe -vaelluskenkä.