Helly Hansenilta runsaasti uutuusvaatteita luontoliikuntaan

Odin 9 Worlds Infinity -kuoritakki.

Helly Hansenin uutuusmallistossa on tarjolla runsaasti luonnossa liikkumiseen sopivia asusteita, jotka suojaavat ja mukautuvat joustavasti vaihteleviin olosuhteisiin. Ne on valmistettu vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen.

Odin 9 Worlds Infinity on vedenpitävä ja hengittävä 3L-kuoritakki miehille ja naisille. Se on valmistettu LIFA INFINITY PRO ™ -materiaalista, jonka vedenpitävä ja erittäin hengittävä LIFA INFINITY ™ -kalvo on valmistettu täysin ilman kemikaaleja.

Hengittävyyden mahdollistava vedenhylkivyys on pintamateriaalin LIFA®-kuidun rakenteessa, joten pintaa ei tarvitse erikseen käsitellä valmistusvaiheessa eikä myöskään käytössä. Takki tarjoaa täydellisen ja kestävän suojan ulkopäin tulevaa kosteutta ja viimaa vastaan ilman, että ulkoilijan toimintakyky missään olosuhteissa häiriintyy.

Unisex-koot: S-2XL, naisten koot XS-XL.

Odin Stretch Hooded Insulator on pehmeä, ilmava ja kevyt, neljään suuntaan joustava vanullinen takki niin miehille kuin naisillekin. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai kuoritakin alla välitakkina. Sen ohut, mutta kestävä päälliskangas hylkii kosteutta. Takki on painoonsa nähden erittäin lämmin Primaloft® Gold Active -vanun ansiosta.

Odin Stretch Hooded Insulator -takki.

Unisex-koot: S-2XL, naisten koot XS-XL.

Verglas Infinity -kuoritakki on erittäin kevyt, helposti mukaan pakattava kolmikerroskuoritakki. Sen vedenpitävä kalvo on valmistettu vastuullisella LIFA® Infinity™ -teknologialla.
Takissa on suojaava säädettävä ja huppu ja tilavat taskut. Kankaan päällisosa on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Se on erittäin hengittävä ja miellyttävä myös aktiivisemmassa menossa.
Unisex koot: S-2XL, naisten koot XS-XL.

Lisää Helly Hansenin uutuusmallistoista:

Verglas Infinity -kuoritakki.