KAARI sytyttää ja valaisee niin mökillä, retkeillessä kuin kotonakin

KAARI Loimu XPower -plasmasytytin.

Suomessa suunniteltujen KAARI-plasmasytyttimien ja -taskulamppujen valikoimiin on tullut uutuuksia. Näin Kaari-tuoteperhe tarjoaa entistäkin kattavammin laadukasta sytytystä ja valaistusta mökkeilyyn, retkeilyyn ja yleiskäyttöön.

Tämän vuoden KAARI-uutuuksista Loimu XPower on maailman ensimmäinen usb-ladattava plasmasytytin, joka toimii samalla led-taskulamppuna ja varavirtalähteenä. Vettä, likaa, pölyä ja iskuja kestävällä (IP57-suojaluokitus) monitoimilaitteella tulenteko, valaiseminen ja lataaminen on helppoa ja turvallista kaikissa olosuhteissa.

Loimu XPower mahdollistaa sen, että kunnollinen tulenteon väline, mukana kulkeva valonlähde ja lisävirta sähkölaitteille mahtuvat nyt kaikki kerralla taskuun. Plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 500 kertaa yhdellä latauksella, ja kirkkaassa taskulampussa on 100 lumenin teho. Tehokas varavirtalähde (2 900 mAh) sopii hyvin myös älypuhelimien ja monien muiden pienten usb-liitäntäisten sähkölaitteiden lataamiseen.

KAARI Soihtu LED -varsisytytin sytyttää tulen kotona, mökillä, asuntovaunussa ja ulkona säätilasta välittämättä. Olipa kyseessä kuuma kesäpäivä tai talvinen pakkasyö, pitkävartinen laite sytyttää tulen turvallisesti napinpainalluksella sormia polttamatta. Sytyttimessä on myös kätevä LED-kohdevalo helpottamaan sytyttämistä pimeässä.

KAARI Soihtu Led -varsisytytin.

Metallikuorinen ja hyvin suojattu KAARI Roihu X2 -plasmasytytin toimii luotettavasti tuulesta ja sateesta huolimatta. Lisäksi se on koristeellinen käyttöesine, jota on saatavana metalliväreissä (hopea, musta ja sininen), väriään violetista ja sinivihreään vaihtavana versiona sekä tyylikkäänä huurrepinnoitettuna ja leijonakuvioituna mallina. Sytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 75-100 kertaa yhdellä latauksella aiempaa suuremman 430 milliampeeritunnin akun ansiosta.

Lisätietoja:

KAARI Roihu X2 -plasmasytytin.