Kalastus-Suomelta uusia Crazy Fish -jigejä

Nimble-rapujigit valmistetaan nyt kelluvasta materiaalista ja niistä on saatavana kaksi uutuuskokoa (3,2 " ja 2 ").

Lempäälän Ideaparkissa toimivan Kalastus-Suomen valikoima on täydentynyt uusilla ja uudistetuilla Crazy Fish -jigeillä. Esimerkiksi Nimble-rapujigit ovat muuttuneet kelluvasta materiaalista tehdyksi, mikä laajentaa niiden käyttömahdollisuuksia entisestään.

Nimble-rapujigien kaksi uutta kokoa puolestaan (3,2″ ja 2″) toimivat hienosti niin järvi- kuin meriahvenillekin. Lisäksi niillä on saatu jo useita komeita harjuksiakin ympäri Pohjolaa.

Uusi kelluva Polaris-puikkojigi (4″) irtopäällä koukutettuna nousee pohjassa pystyyn ja reagoi pieniinkin väristyksiin. Erityisesti huonolla syönnillä olevalle kuhalle Polaris on joskus ollut vastustamaton suupala. Tästä kertoo sen laajentunut käyttäjäjoukko ja jälleenmyyjäverkosto.

Polariksia ja Nimblejä on laajasti saatavana Etelä- ja Itä-Suomen erikoisliikkeistä. Jigit myydään 6 tai 8 kappaleen paketeissa, joiden hinnat vaihtelevat 6,30 eurota 8,80 euroon.

Polarikseen tulee vielä loppukauteen 2021 uusi ahvenelle suunnattu 3-tuumainen kelluva versio laajassa värikartassa. Jigit ovat valmistajan mukaan biohajoavasta materiaalista tehtyjä.

Nimble- ja Polaris-jigejä on saatavana Ideaparkin Kalastus-Suomen myymälästä, verkkokaupasta
www.kalastussuomi.fi ja jälleenmyyjiltä.

Kelluva Polaris-puikkojigi on mm. toimiva houkutin huonolla syönnillä olevalle kuhalle.