Kalastuskolmiolta hihaton kelluntahaalari

Hihattoman SAS-kelluntahaalarin kolminkertainen tekstiilirakenne suojaa käyttäjää sekä tuulelta että vedeltä.

Hihaton kelluntahaalari Sunridge SAS on valmistettu teknisestä materiaalista, joka on sekä säänkestävä että hengittävä. Haalaritekstiilin kolminkertainen rakenne suojaa käyttäjää tuulelta ja vedeltä.

Haalarin kellutusaine hengittää sen onteloiden avautuessa ja sulkeutuessa, minkä ansiosta ilma pääsee kiertämään asun sisällä. Hengittävä Silcatex puolestaan pitää vettä, mutta siirtää myös kosteuden sisäpuolelta ulospäin.

Haalarin sivuilla on tarraläpälliset reisitaskut. Lisäksi haalarissa on mm. vetoketjullinen povi- ja kännykkätasku sekä lämmittelytaskut. Pikalukollinen vyö on säädettävissä, lahkeissa on tarrakiinnitys ja vyötäröllä selän puolella kuminauha. Käyttömukavuutta ja -turvallisuutta lisäävät polvivahvikkeet, pilli sekä Scotchlite 3M -heijastimet.

Haalarista löytyy peräti kahdeksan eri kokoa: XS, S, M, L, XL, XXL, K ja G. Väriltään se on tummansininen lisättynä keltaisilla huomioväreillä ja heijastimilla.

Unyl Flex Plus
on pitkäheittoinen ja notkea sekä muistiton monofiilisiima, jolla on erinomainen solmu- ja hankauskestävyys. UV-suojaus lisää siiman käyttöikää. Sen paksuudet vaihtelevat 0,25 millimetristä 0,45 millimetriin ja vetolujuus 5,4 kilosta 15,2 kiloon asti. Värivaihtoehdot ovat kirkas ja keltainen.

Unyl Flex Plus on pitkäheittoinen ja notkea monofiilisiima.

Uudet Konger-kalastuspihdit ovat itseavautuvat ja niissä on reilunkokoiset ja pitävät kädensijat. Pituutta pihdeillä on 22 cm ja niiden kärjellä onnistuu mm. uistinrenkaan avaaminen. Pihdeistä löytyvät lisäksi sivuleikkurit ja kolme holkkipuristinta.


Lisätietoja Kalastuskolmion tuotteista
: www.kalastuskolmio.fi, kalastuskolmio@kalastuskolmio ja puh. 03 644 120.

Itseavautuvissa Konger-kalastuspihdeissä on reilunkokoiset ja pitävät kädensijat.