Kalastuskolmiolta kalastusvalmis Master Higashi -madepilkkisetti

Unyl Winter Braid X8 -siima.

Kalastuskolmion talven uutuuksiin kuuluu muun muassa kalastusvalmis Master Higashi -madesetti, jossa vapana on kevyt Higashi-pilkkivapa. Tunnokkuutensa ansiosta vapa sopii mainiosti madepilkinnän ohella myös tasapainopilkkien uittamiseen.

Vavassa on jäykkä kahvan perälle saakka ulottuva lasikuitukärki, mikä tekee siitä todella vahvan. Settiin kuuluvat lisäksi 0,30-millinen kuitusiima sekä Master Baby -matikkamorri, joka on 6 senttimetriä pitkä ja painaa 40 grammaa. Väriltään morri on fluorikeltainen.

Kalastusvalmis Master Higashi -madepilkkisetti.

Unyl Winter Braid X8 -uutuussiima tarjoaa hyvän tuntuman pilkkiin ja vastaiskun tekeminen onnistuu sillä mainiosti. Väriltään keltaisena se erottuu hyvin lumella ja jäällä.

Siima kestää isojenkin saaliskalojen rimpuilut, sillä ohuimman 0,08 millimetrin vahvuisen siiman vetolujuudeksi ilmoitetaan 4,50 kilogrammaa ja paksuimman, 0,23-millisen, peräti 17,10 kg.

Pilkkijän jalkoja lämmittävät ja pitävät kuivina Pro Master -sukat Myräkkä, Räntä ja Viima. Ne on valmistettu merinovillasta ja muista ihoa ärsyttämättömistä raaka-aineista. Näiden materiaalien hyviin puoliin kuuluu myös, että ne vievät mennessään kosteuden tunteen ja pitävät jalat siten lämpiminä.

Pro Master -sukissa on joko pitkät tai puolipitkät varret ja joustoneulos, joka pitää sukan paikoillaan, sekä 4-kerrosrakenne. Kokovaihtoehdot ovat 40-42, 43-45 ja 46-48.

Uutuussukka Pro Master -räntä.