Kalastuskolmion talviuutuuksia

Konger Ice 110 -pilkintäsarjalla kalastaminen sujuu sekä kesällä että kovilla talvipakkasilla.

Konger Ice 110 on niin kesä- kuin erityisesti talvikalastukseen soveltuva edullinen pilkintäsarja. Se koostuu vahvasta ja laadukkaasta Iceman 100 FD -kelasta, joka on suunniteltu toimimaan moitteettomasti kovillakin pakkasilla. Kelassa on tarkka etujarru ja kestävät rattaat.

Vapana setissä 50 cm pitkä Iceman A 50 M, joka ei myöskään nollan alapuolelle meneviä lämpötiloja säiky. Vapa on valmistettu lasikuidusta, siinä on kevyet vaparenkaat ja EVA-muovinen kädensija.

Isomuksia avannosta jäälle voi nostaa uudella erityisesti talvikalastukseen kehitetyllä Konger-nostokoukulla. Se kulkee kätevästi mukana, sillä teleskooppivarren ansiosta koukulla on pituutta ääriasennoissaan vain 27-45 cm. Nostokoukussa on EVA-materiaalista valmistettu kädensija, josta saa pitävän otteen. Pakettiin kuuluu myös koukunsuojus.

Konger-nostokoukku on kehitetty erityisesti talvikalastajan apuvälineeksi.

Konger Classic on täky- ja ootto-ongintaan suunniteltu vapateline, joka on valmistettu alumiinista ja muovista. Helposti kasattavan telineen korkeus on 17 cm ja pituus 20 cm.

Konger Classic on täky- ja ootto-ongintaan suunniteltu vapateline.

Mateenpilkkijän tai muutoin pimeään aikaan kalastavan apuvälineeksi sopii Konger-otsalamppu, jonka valoteho on säädettävissä. Valaisin tarjoaa mahdollisuuden myös huomiovalon käyttöön ja lisäksi sen valokeilaa pystyy säätelemään ylhäältä alas sekä päinvastoin. Valaisin toimii kolmella AAA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Konger-otsalampun valotehoa ja keilaa pystyy säätämään.

Saaliskalat käsittele kätevästi Master 92 -fileointiveitsellä, jossa on muotoiltu ja pitävä kahva. Terän pituus on 15 cm. Pakkauksessa on mukana teräsuoja.

Lisätietoja: Kalastuskolmio Oy, www.kalastuskolmio.fi, puh. (03) 637 1700.

Master 92 -fileointiveitsessä on 15-senttinen terä.