Kalastuskolmion uutuuksia

XTrack-lämpösaappaalla pärjää kovassa pakkasessa, mutta se sopii ympärivuotiseen käyttöön kalastus- ja metsäretkien jalkineeksi.

XTrack on laadukkaasta EVA-materiaalista valmistettu kevyt lämpösaapas, joka on modernisti muotoiltuna pehmeä ja miellyttävän tuntuinen jalassa. Kantapäässä olevat iskua vaimentavat pehmikkeet lisäävät saappaan käyttömukavuutta.

Saappaassa on ulosvedettävä lämmin irtovuori, joka pysyy ulkopintansa luistamattoman materiaalin ansiosta hyvin paikoillaan. Erityinen lämpörakenne pitää saappaan lämpimänä aina -40 asteessa, mutta se sopii myös ympärivuotiseen käyttöön ja erinomaisesti kalastus- ja metsäretkien jalkineeksi.

XTrack-lämpösaappaasta on saatavissa pitkävartinen Ultra- ja lyhytvartinen Short-malli. Kokovaihtoehdot: 41-47.

CE-merkityt Twist-jäänaskalit on valmistettu iskun- ja kylmänkestävästä materiaalista. Ne on varustettu teräspiikillä sekä pehmeällä ja kelluvalla narulla. Siksi niitä on helppoa ja turvallista käyttää.

Twist-naskaleissa on nykyaikainen ja tyylikäs muotoilu sekä pitävän otteen takaava kahva. Värivaihtoehdot ovat sininen, vihreä, keltainen ja musta. Naskalit toimitetaan säädettävän narun ja käyttöohjeiden kanssa.

Twist-jäänaskalit on valmistettu iskun- ja kylmänkestävästä materiaalista.

Pehmustettu Summit-makuualusta on valmistettu vaahtomuovista ja alumiinifoliosta, joten se eristää hyvin lämpöä. Alustan mitat ovat 180 x 50 cm ja sen paksuus on 0,5 cm. Painoa sillä on 300 grammaa.

Vain 300 grammaa painava Summit-makuualusta eristää hyvin lämpöä.

Retkeilijän Summit-ensiapulaukku sisältää valikoiman ensiaputarvikkeita, joilla voi puhdistaa sekä sitoa haavoja, pitää autettava lämpimänä ja tulla tarvittaessa huomatuksi. Tarvikkeet toimivat kalastusreissulla, mutta toki muutoinkin niin kotona kuin matkoillakin.

Laukun sisältöön kuuluvat mm. tarttumaton sidetaitos, 6 kpl desinfiointipyyhkeitä, 1 metri kangaslaastaria, 2 x 4 metrin side ja 4,5 metrin kreppiside, sakset, kumikäsineet, lämpöpeite, pilli ja LED-taskulamppu, joka sisältää pariston.

Lisätietoja: Kalastuskolmio Oy, www.kalastuskolmio.fi ja puh. 03 644 120.

Summit-ensiapulaukku sisältää valikoiman ensiaputarvikkeita, joilla voi puhdistaa ja sitoa haavoja, pitää autettavan lämpimänä ja tulla huomatuksi.