Kuusamon Uistin uudisti vieheidensä värimaailmaa

Santerin uusi papukaijaväri.

Kuusamon Uistin on uudistanut vieheidensä värimaailmaa täksi kesäksi. Osa tutuista uistimista on saanut pintaansa jonkin perinteisen, mutta itselleen uuden värityksen. Esimerkiksi näin on käynyt legendaariselle Räsäsen lusikalle, jota on nyt saatavana myös kalastaviksi tiedetyissä väreissä muikku- ja savumuikku.

Kuusamon Uistimen uusilla hilekiiltoisilla metallisävyillä maalatut savumuikku- ja muikkuväritykset puolestaan osoittautuivat testeissä hyvin kalastaviksi monissa uistinmalleissa ja usealle eri kalalle. Auringonvalon heijastus luo kontrastia hileisen pinnan, tummien selkävärien ja metallipinnan välillä.

Uudistettua muikku- ja savumuikkuväriä löytyy Räsäsestä ja Lätkästä sekä uusittua savumuikkua Professorista. Santeri-vaapun pienintä mallia on myös nyt saatavana muikkuvärissä. Tämä ”hottamuikku” on testeissä ollut erityisen hyvä syksyisessä taimenen vedossa.

Räsänen uudessa hilekiiltoisessa savumuikku- ja muikkuvärissä.

Lätkä uudessa hilekiiltoisessa savumuikku- ja muikkuvärissä.

Lisäksi Santeria on saatavana nyt uudessa papukaijavärissä, jonka ilmettä on uusittu pinkin ja violetin lisäyksellä ja hopeasuomulla. Tämä väri osoittautui koekalastuksessa todella pyytäväksi ahvenille, kuhille ja kirjolohille.

Professorin 1-koon uuteen väritykseen idea on tullut muutamalta aktiiviselta uistelutiimiltä. Sen teho perustuu metallihileisen sinisen ja oranssin kontrastiin, johon on lisätty hopeisia raitoja. Valoa taittava hopeinen hileraita luo myös kontrastia messinkipohjan kanssa, mistä varsinkin hauet ja kuhat tuntuvat pitävän.

Professorin (1-koon) uusi väri.

Kalanpoikasta imitoivaan Kuusamon 10-grammaiseen Kummaan on myös tullut uusi räikeä papukaijaväri, johon lisätyt pinkki ja sininen näkyvät hyvin humuksen värjäämissä tai savisameissa vesissä. Väriyhdistelmä sopii erityisesti värikkäistä vieheistä pitävän kirjolohen pyyntiin.

Lisätietoja

Kumman räikeä papukaijaväri.