Leathermanilta uusi Free K-sarjan taittoveitsi

Leatherman Free K2 -taittoveitsi.

Yhdysvaltalainen Leatherman on uudistanut mallistonsa asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti ja lanseerannut kaksi uuden Free-tuotesarjan monitoimityökalua sekä nyt uusimpana Free K -taittoveitsen.

K-sarjassa on yhteensä neljä näppärää taittoveistä: K2, K2x, K4 ja K4x. Ne on tarkoitettu niin lähiretkeilyn harrastajille kuin pidemmällekin suuntaaville vaeltajille. Ne auttavat myös kodin jokapäiväisissä askareissa ja palvelevat käyttäjäänsä luotettavasti ja pitkään.

Kuten muissakin Leatherman Free -malleissa, myös K-sarjassa on magneettinen rakenne, joka helpottaa työkalun käyttöä. Lisäksi se mahdollistaa veitsen nopean avaamisen ja sulkemisen yhdellä kädellä.

K2-sarjan veitset sisältävät 8 eri työkalua. K2x taittoveitsessä on lisäksi yhdistelmäterä, jonka sahalaitainen osuus leikkaa erityisen hyvin karkeita ja tekstuurisia materiaaleja. K4-veitsessä on myös sakset, joten työkalujen määrä nousee yhdeksään. K4x sisältää myös yhdistelmäteräisen veitsen kuten Free K2x.

Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden terän pituus on 8,4 cm. Suljettuna työkalun pituus on 11,5 cm. Valmistaja antaa niille 25 vuoden takuun.

Lisätietoja