Ledlenser-uutuus ML6-lyhty valaisee ja antaa virtaa

ML6-lyhtyä voi käyttää valaisun lisäksi myös varavirtalähteenä matkapuhelimen lataukseen.

Ledlenser on lanseerannut uuden ML6-lyhdyn, joka soveltuu mainiosti kaikenlaiseen retkeilyyn. Se sopii esimerkiksi telttailijoille, veneilijöille ja kaikille muillekin, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta myös pimeän aikaan.

Uutuusmallia voi käyttää paitsi valaisuun, myös varavirtalähteenä vaikkapa matkapuhelimen lataukseen.

ML6-lyhdyn micro-prism -teknologia antaa erittäin tasaisen valon ilman häiritsevää häikäisyä. Lyhdyn valotehoa voi säätää portaattomasti sekä perus- että punavalotilassa.

Fluorisoivan rakenteen ansiosta lyhty on helppo löytää pimeässä. Lyhdyssä on myös kuljetuslukitus, jolloin valo ei syty vahingossa kuljetuksen aikana.

Uutuutta voi käyttää pöytälyhtynä, mutta se voidaan myös ripustaa irrotettavasta, kumisesta ripustuslenkistä esimerkiksi teltan kattoon tai oksaan.

Pohjassa olevasta, esiin taitettavasta metallisesta koukusta lyhty voidaan ripustaa ylösalaisin tai magneetin avulla kiinnittää metalliseen pintaan. Latauksen ilmaisin kertoo akun varaustilan ja valon vilkkuminen ilmoittaa, milloin akku tulisi ladata.

Tekniset tiedot: Paino 280 g (sis. akun), akku Li-ion 3,6v/3200 mAh, valoteho 750 boost/550/20 lm, vesitiiviysluokitus IP54.