Lowrancelta uusi kaikuluotain-karttaplotteri Elite Ti2

Lowrance Elite Ti2 -kaikuluotain-plotterin Active Imaging -kaikuluotaintoiminto antaa erittäin tarkan kuvan kalakohteista, mutta myös pohjan rakenteista ja sen koostumuksesta.

Lowrance on julkistanut uuden sukupolven tehokkaan, mutta silti edullisen kaikuluotain-karttaplotterituoteperheen Elite Ti2:n. Se tarjoaa kalastajille mahdollisuuden nauttia ominaisuuksista, jotka olivat aiemmin tarjolla vain Premium-luokan tuotteissa.

Elite Ti2 sisältää korkean erotuskyvyn kaikuluotaintoiminnon, liitettävyyden langattomaan verkkoon ja Bluetooth-pohjaisen puhelu- ja tekstiviestinäytön. Active Imaging -kaikuluotaintoiminto tarjoaa erittäin laadukasta kuvaa pohjarakenteista, kalakohteista sekä pohjan koostumuksesta. Lisäksi se tehostaa FishrevealTM-toimintoa aiempaa paremmalla kuvan terävyydellä ja kohteiden erottelukyvyllä.

Laitetta on helppo käyttää ilman taajuuksien vaihtoa useimmissa kalastusolosuhteissa kaikuluotaintoiminnon 800 kHz:n taajuuden ansiosta. Active Imaging toimii tarvittaessa myös 455 kHz:n taajuudella, mikä antaa kalastajalle tarvittaessa mahdollisuuden nähdä leveämmälle kuin 36 metriä.

Elite Ti2 tarjoaa kalastajille myös mahdollisuuden jakaa kaikuluotainkuvan ja karttaplottauksen tiedot langattomasti kahden näytön välillä. Lisäksi se sallii reittipisteiden tietojen synkronoinnin ja näytön verkkoasetukset mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen.

Laitetta on saatavilla 7-, 9- ja 12-tuumaisessa näyttökoossa ja sitä on saatavana useita erilaisia tuotepaketteja erilaisilla kartta- ja anturivaihtoehdoilla täydennettynä.

Lisätietoja: www.lowrance.com.