Lowrancen kaikuluotainuutuuksia

Lowrance Hook2 -sarja on helppokäyttöinen kaikuluotaimen ja karttaplotterin yhdistelmälaite.

Uusi Lowrance Hook2 -sarja sisältää markkinoiden ehkäpä helppokäyttöisimmät kaikuluotaimen ja karttaplotterin yhdistelmälaitteet, jotka on myös helppo asentaa. Edes laitteiden säätöihin ei käyttäjän tarvitse koskea Lowrancen uudistetun automaattisäätöisen kaikuluotaimen ansiosta.

Hook2-X-malleissa on sisäänrakennettu GPS (lukuun ottamatta Hook2-4X-versiota) ilman karttakorttipaikkaa, joten käyttäjä näkee nopeutensa ja voi merkitä sijaintinsa pisteillä laitteen muistiin. Sarjasta on saatavana myös yhdistelmälaitteet muistikorttipaikalla.

Uusien laitteiden mukana Lowrance julkaisi myös kolme uutta kaikuanturia vain Hook2-sarjalle. Niistä Bullet vastaa vanhaa HST-WSBL-perusanturia ryyditettynä laajakeilaisella 200kHz:n taajuudella. SplitShot vastaa vanhaa HST-HDI -anturia ja siitä saadaan paranneltu DSI-alasluotauskuva laajakeilaisen 200kHz 2D kuvan lisäksi. Anturi toimii myös Hi Chirp -taajuudella yhdistelmälaitteissa.

TripleShot-anturi sisältää edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös laajakeilaisen HI-CHIRP/200kHz 2D -luotauksen ja erittäin tarkan Structurescan-viistoluotaimen. Kaikissa uusissa antureissa on 40 asteen luotaimen keilakulma, joten käyttäjät näkevät pohjan sekä kalat huomattavasti laajemmalta alueelta.

Lisätietoa Hook2 -laitteista
: //www.lowrance.eu/fi/tuotteet/fishfinders-and-chartplotters/hook2/

Heitettävät FishHunter-pallokaiut

FishHunter-pallokaikuluotainten sarjasta löytyy kaksi eri mallia eli Lowrance FishHunter Pro ja Lowrance FishHunter 3D. Kyseessä on matkapuhelimeen tai tablettiin WLAN -yhteydellä kytkettävä, rannalta tai veneestä heitettävä kaikuluotain.

Tavallisella virvelillä heitettävä kaikuluotainmoduuli lähettää kaikuluotaintiedot, kuten esimerkiksi syvyyden pohjan kovuuden ja kalat, käyttäjän ruudulle jopa 65 metrin päähän. Tuotteen akku on testeissä kestänyt pilkkikäytössä jopa kahdeksan tuntia.

Lisätietoa FishHunter laitteista: //www.lowrance.eu/fi/tuotteet/fishhunter/

Fishhunter-pallokaikuluotaimesta löytyy kaksi eri mallia. FishHunter Pro (yllä) ja FishHunter 3D.