LUCKY Wifi -kalatutkapallo nakataan veteen

LUCKY Wifi -kaikuluotain on siiman päässä veteen heitettävä kalatutkapallo.

LUCKY:n Wifillä toimivalla Fish Finder -kaikuluotaimella saa nopeasti selville, mitä pinnan alla tapahtuu. Se on myös helppokäyttöinen: kalatutkapallo asetetaan siiman perään ja se nakataan vieheen sijasta veteen. Sen jälkeen luotain tutkii tapahtumia alapuolellaan 90 asteen havaintosäteellä ja 45 metrin syvyyteen asti.

Kaikuluotain on myös helppo yhdistää Wifin yhteydellä puhelimeen tai tablettiin, jolloin kaloja on helppo tarkkailla suoraan helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Sovellus kertoo esimerkiksi kalan koon (iso/keskikoinen/pieni) ja veden lämpötilan sekä syvyyden. Lisäksi se antaa tiedon 50 metriin saakka kantavan WiFi-signaalin voimakkuudesta.

Paketin mukana tulee luotaimen lisäksi pehmeä säilytyspussi, jossa on klipsikiinnitys, MicroUSB-johto, verkkovirta-adapteri ja kolme varakorkkia luotaimeen. Luotaimen akkukesto on noin viisi tuntia.

Luotain painaa noin 80 grammaa ja se on helppo ladata Micro-USB-johdolla myös varavirtalähteestä. Toimii Android ja iOS-laitteilla. Laitteella on vuoden takuu.

Lisätiedot: www.e-ville.com