Lupine Penta -otsavalaisin tarjoaa ihanteelliset valokeilat moneen tarpeeseen

Lupine Penta -otsavalaisin.

Lupine Penta on ladattava, pienikokoinen ja kevyt täysalumiininen LED-otsavalaisin, jossa on integroitu akku. Erittäin nopea USB-C-lataus mahdollistaa valaisimen käyttökunnossa pitämisen myös kännykän laturilla.

Huippuluokan optiikka ja tarkkaan määritetty värilämpötila tekevät Lupine Pentan pitkäaikaisestakin yhtäjaksoisesta käytöstä miellyttävää ja vähän silmiä rasittavaa. Se soveltuu vapaa-aikaan, mutta myös vaativaan ammattikäyttöön.

Valaisimen viisi erillistä valoumpiota tarjoavat ihanteelliset valokeilat monipuolisiin tarpeisiin. Kaksi erillistä painiketta tekevät käytöstä selkeää ja helppoa, myös käsineet kädessä. Valkoisella valolla on kolme erilaista valokeilaa, ja hämäränäön säilyttävällä ja häikäisyä ehkäisevällä punaisella valolla kaksi erilaista valokeilaa.

Valaisin tarjoaa poikkeuksellisen laajan ja optisesti korkealuokkaisen valaistuksen erityisesti lähietäisyydelle. Lupine Pentan valoteho on maksimissaan 1000 lumenia. Painoltaan 108-grammaisessa valaisimessa on vesitiivis rakenne ja sille annetaan 24 kuukauden takuu.

Lisätietoja