Maahantuoja korjaa Victorinox-linkkuveitset Turussa

Victorinoxin linkkuveitset ja monitoimityökalut voi korjauttaa Turussa. Osa vanhoista veitsistä korjataan kuitenkin Sveitsissä.

Sveitsiläinen monitoimityökalujen ja veitsien valmistaja Victorinox antaa tuotteilleen elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Maailmanlaajuinen huoltoverkosto puolestaan on mahdollistanut linkkuveitsien siirtymisen sukupolvelta toiselle.

Suomessa Victorinoxin linkkuveitsen voi huollattaa Victorinoxin maahantuojalla Mastermark Brands Oy:llä. Huolto on mahdollinen jopa useita vuosikymmeniä palvelleille taskutyökaluille. Vaikka korjaukseen tuleva linkkuveitsi ei kuuluisikaan takuun piiriin, se kannattaa silti huoltaa, sillä huolto maksaa linkkuveitsen koosta riippuen vain 5-20 euroa.

Tuotekoordinaattori Jarno Suominen Mastermarkbrands Oy:stä kertoo, että veitsen korjauttaminen onnistuu siten, asiakas ottaa yhteyttä joko suoraan asiakaspalveluun sähköpostilla (info@mastermarkbrands.fi) tai mihin tahansa jälleenmyyjän toimipisteeseen.

”Sitten linkkuveitsi lähetetään meille Turkuun korjattavaksi ja lähetyskulut ovat asiakkaalle aina maksuttomia. Jos tapaus menee takuuseen, myös korjaus tehdään maksutta. Mikäli se ei mene takuun piiriin, siitä soitetaan aina asiakkaalle ja kerrotaan korjauksen kustannukset”, Suominen selvittää.

Hänen mukaansa lähes kaiken ikäiset linkkuveitset ovat korjattavissa. ”Vanhimmat linkkuveitset ja monitoimityökalut korjataan osin Sveitsissä. Suomessa korjaus kestää noin 1-3 viikkoa ja Sveitsissä noin 3 kuukautta”, Suominen kertoo.