Mustangilta savustimia sekä lämmin- että kylmäsavustukseen

Mustang Kymi -kaasusavustin.

Laadukas savustin on monipuolinen laite ruoanvalmistukseen, sillä siinä kypsyvät kalan lisäksi herkulliseksi myös lihat, kasvikset ja juustot. Mustangin savustustuotevalikoimasta löytyvät muun muassa kaasusavustimet Kymi ja Teno.

Mustang Kymin mitat ovat 64 x 50 x 128 cm. Sen 4,4 kilowatin ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin antaa tasaisen lämmön ja savuntuoton savustimeen. Kromattuja savustusritilöitä on neljä (34 x 35 cm). Lisäksi savustimen katossa on ripustuskoukut, joiden avulla kokonaiset kalat saadaan roikkumaan savustimen sisälle.

Emalinen puruastia ja poltin ovat omassa tilassaan, jota voidaan avata savustuksen aikana ilman, että lämpötila laskee varsinaisessa savustustilassa. Savupiipussa olevan sulkuläpän avulla voidaan säädellä savun määrää savustimessa. Tukevat kantokahvat helpottavat laitteen siirtelyä.

Mustang Teno -kaasusavustimen mitat ovat 80 x 50 x 145 cm. Tässä savustimessa on kaksi valurautapoltinta, joiden yhteisteho on 5,86 kilowattia. Kromattuja savustusritilöitä on kuusi ja kukin niistä on pinta-alaltaan 56 x 36 cm. Muutoin laitteen käyttö ja sen ominaisuudet ovat samat kuin Mustang Kymissä. Kummassakin on yhden vuoden takuu.

Mustang Teno -kaasusavustin.

Myös kylmäsavustukseen on tarjolla oma Mustang-kaappinsa, jonka mitat ovat 48 x 57 x 126 cm. Kaapissa on neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua ritilää, joiden pinta-ala on 52 x 44 cm, ja ripustuskoukut katossa sekä ilmaventtiilit kosteuden poistoon. Laitetta käytetään Mustang-kylmäsavugeneraattorien kanssa.

Mustang-kylmäsavustuskaappi.

Lisäksi Mustangilta löytyy savustajille valmiita savustuspellettejä ja savustuspaloja. Jälkimmäisistä tarjolla on kolme vaihtoehtoa eli tammi, omena ja hikkori. Pelleteissä vaihtoehtoina ovat hiilihikkori (tuoksu/maku lähellä perinteistä grillihiiltä), sweet blend, joka on vaahteran, pyökin ja hikkorin sekoitusta, sekä meskiitti, hikkori, pyökki ja omena.

Mustang-savustuspelletti hikkori.
Mustang-savustuspala omena.

Mustang-tuotteita on myynnissä hyvin varustelluissa myymälöissä ja verkkokaupoissa ympäri maan.

Lisätietoja: