Nordic Sports tuo uutta petokalojen kalastukseen Suomessa

Pelagic Shad -jigi valmiiksi rigattuna.

Nordic Sports Finland on tuonut kattavasti saksalaisen kalastusvälinevalmistajan Zebcon tuotteita Suomeen. Erityisen mielenkiintoisia niistä ovat Quantumin petokalojen pyyntiin tarkoitetut vieheet, joita on saatavana laaja valikoima.

Esimerkiksi vanhasta tutusta Pelagic Shad -jigistä on tullut valmiiksi rigattu versio, josta on saatavilla 2 eri kokoa: 21/60 g ja 25 cm/70 g. Värivaihtoehtoja on 10 ja ne kaikki sopivat mainiosti Pohjolan vesistöihin.

Lisäksi Pelagic Head with Screw -jigipäitä on saatavilla erikseen, kuten myös Quantum Claw Treble -koukkuja. Niissä on kiinnitetty huomiota rigauksen helppouteen ja kalojen tarttuvuuteen.

Pelagic Head with Screw -jigipää.
Quantum Claw Treble -koukkuja.

Quantumin Freaks of Nature Tench -uutuusvieheet on puolestaan tarkoitettu suurten haukien kalastamiseen. Kahdesta eri mallista Swimbait Tench on 23 cm pitkä ja painaa 270 grammaa. Hybrid Tench -vieheellä puolestaan on pituutta 23 cm ja painoa 175 grammaa.

Näistä Swimbait Tench soveltuu täsmäkalastukseen, monttujen ”kaivelemiseen” ja uisteluun. Hybrid Tench ui matalammassa ja elävämmin kuin Swimbait. Kummastakin vieheestä on tarjolla viisi värivaihtoehtoa.

Quantum Hybrid Tench -vieheitä.

Lisätietoja