Nordic Sportsilta uutuuksia ahvenen, kuhan ja toutaimen kalastamiseen

B52 Spinnex

B52 Spinnex on erittäin nopeasti uppoava käsialaviehe, jonka takana on herkästi pyörivä lippa vahvistamassa uistimen uintia. Pyöreä lippa tuo vieheen liikkeeseen myös lisää värinää ja välkettä. Tämä helppoheittoinen lippauistin kelpaa kaikille petokaloille, mutta tehokkaimmillaan se on ahvenen ja toutaimen kalastuksessa.

Koot: 6 g/25 mm ja 9 g/30 mm.

B52 VI-Blade on kevennetty ja nopeasti uppoava Blade-viehe, johon saa kelatessa erittäin houkuttelevan ja voimakkaasti värisevän uinnin. Viehe sopii erityisesti kuhalle, toutaimelle ja vauraammalle ahvenelle. Tällä lyijyttömällä vieheellä on helppo heittää ja kalastaa.

Koko: 68 mm/18 g.

B52 Blade on erittäin nopeasti uppoava ja kelatessa voimakkaasti värisevä painotettu lyijytön metalliviehe. Tämä pitkäheittoinen ja helposti kalastettava uistin on erityisen tehokas kuhan, toutaimen ja ahvenen kalastamisessa.

B52 Blade -vieheitä.

Koko: 58 mm/14 g.

Headbanger RockerHead X -jigipäät on varustettu erikoismuotoillulla päällä sekä uniikilla offset-koukulla. RockerHead-jigipään kuppimainen muotoilu tehostaa jigin pyytävyyttä tekemällä sen uintiliikkeestä epäsäännöllistä. Se toimii niin yksinkertaisella jigaustekniikalla uitettuna kuin pomputtelemallakin.

RockerHead-jigipäät on valmistettu erittäin laadukkaista komponenteista. Itse Jigipää on valmistettu sinkistä ja se on helposti vaihdettavissa. Patentoitu koukku puolestaan on suunniteltu niin, että se koukuttaa kalan todella hyvin, mutta ei kuitenkaan tartu herkästi kasvillisuuteen.

Jigipäätä on saatavana koukkukoossa 3/0 ja 4/0. Myös painovaihtoehtoja on 3 kpl. Myydään kolmen jigipään pakkauksissa.

Headbanger RockerHead -jigipäitä.

Headbanger BangerRibs -jigit ovat erittäin tehokkaita sirppipyrstöisiä vieheitä ahvenelle, kuhalle ja monelle muulle petokalalle. Sirppipyrstöistä jigiä kannattaa tarjoilla erityisesti heikkoina syöntiaikoina, sillä pyrstön väreily saa varovaisetkin kalat reagoimaan. Jigin vatsapuolen etuosa on ontto, minkä ansiosta sen koukuttaminen on erityisen helppoa.

Kokovaihtoehdot: 69 mm/86 mm.

Lisätietoja

Headbanger BangerRibs -jigejä.