Nordic Sportsilta uutuusvieheitä

Veka Luikeroita

Veka Luikero -uutuusjigin pyrstö on erittäin ohutta, mutta kestävää materiaalia. Ohut pyrstö antaa sille suuren hahmon, mikä ei kuitenkaan vähennä sen muita tärkeitä ominaisuuksia. Hennon pyrstönsä ansiosta Luikero on myös todella herkkäuintinen ja mahdollistaa jigin uiton niin hitaalla kuin nopeallakin uitolla.

Luikeron laaja väri- ja kokovalikoima mahdollistaa sen käyttämisen myös kaikkina vuodenaikoina ja kaikille petokaloille ahvenista ja kuhista aina suurhaukiin asti. Jigin monikäyttöisyyttä korostaa lisäksi sen uinnin monipuolisuus, joten Luikero soveltuu erinomaisesti myös täsmäkalastukseen.

Koot: 7 cm/1 g, 9 cm/3 g, 16 cm/9 g ja 27 cm/30 g.

Salmo Hornet ansaitsi legendaarisen maineensa jo vuosia sitten. Hivenen pikkuveljiensä varjoon jäänyt 9-senttinen versio ei kuitenkaan sekään petä petokalan saalistajaa. Nyi, kelaa, tauota, siinä on käyttöohje 9 sentin Hornetilla kalastavalle.

Hornet 9-senttisenä soveltuu mainiosti myös vetouisteluun ja onkin 6-senttisen pikkuveljensä ohella melko suosittu vaappu myös veturiksi. Kovapotkuinen uinti aiheuttaa vedessä huomattavaa väreilyä ja ääniärsykettä ja vetämällä/heittämällä tällä vaapulla kalastaa jopa viiden metrin montut. Mitä isompi Hornet, sitä isompi saalis.

Salmo Hornet

Sewro Custom Bait -jigit on tehty ja maalattu käsin. Ne ovat saaneet muotonsa suoraan aidoista kaloista ja siksi ne herättävätkin hyperrealistisuudellaan hämmennystä kalastajien keskuudessa. Kattava valikoima eri malleja, kuten kiiski, ruutana, salakka, särki, sorva, bassi, ahven sekä kuha. Myös kokoja löytyy runsaasti aina 5,5 sentistä 23 senttiin saakka.

Lisätiedot ja saatavuudet

Sewro Custom Bait