Norfin-puku pitää lämpimänä jopa 45 asteen pakkasessa

Norfin Discovery Heat -lämpöpuku suojaa käyttäjäänsä joka puolelta.

Lucky John Oy Suomen maahantuoma Norfin Discovery Heat -lämpöpuku on suunniteltu pienimpiä yksityiskohtia myöden niin, että se tarjoaa pilkkijöille ja muille talviulkoilun harrastajille maksimaalisen suojan keliin kuin keliin.

Puvun ulkokerros on valmistettu teknisesti pitkälle kehitetystä monikerroksisesta NORTEX BREATHABLE -materiaalista, joka takaa erinomaisen hengittävyyden samalla, kun se on täysin tuulen- ja vedenpitävä.

Puvun kangas on erittäin kestävää ja eristävää. Lisäksi siinä on ylimääräinen paristokäyttöinen lämmitysjärjestelmä, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä ja olon mukavana jopa -45 asteen lämpötilassa.

Takin kaksisuuntainen avoin YKK-vetoketju suojaläpällä sekä kiristysnauha kiristävät takin vyötäröä ja alaosaa. Kätevät sisä- ja ulkotaskut lisäävät osaltaan puvun käytettävyyttä ja toimivuutta.

Takissa on myös lämmin kännykkätasku ja käsien lämmitystaskut. Sen hupussa on suojalippa. Housut puolestaan on varustettu pituussäädettävillä henkseleillä ja kahdella vetoketjullisella taskulla sekä kahdella tilavalla muulla taskulla.

Housuissa on irrotettavat pehmusteet polvi- ja istuinalueilla, jotka on myös erikseen vahvistettu. Housuista löytyvät lisäksi lumelta suojaavat nilkkaimet sekä vetoketjut ja läpät housujen lahkeissa. Housujen kaksisuuntainen YKK-päätyvetoketju on varustettu suojaläpällä.

Pilkkimisen lisäksi Norfin-puku on omiaan esimerkiksi talvisessa verkkokalastuksessa. ”Viimassa verkkoa nostaessa avannosta asu ei ahdista, purista, eivätkä verkon silmät eivät jää napeista tai mistään ulokkeista kiinni. Lisäksi taskut saa kätevän sulkumekanismin ansiosta nopeasti auki ja kiinni ja niitä riittää joka tarpeeseen. Toki se sopii muillekin kuin kalastajille”, Lucky John Oy:n toimitusjohtaja Lasse Koivunen kertoo.

Norfin Discovery Heat -puvun tekniset tiedot: Norfin puvuista löytyy 10 eri mallivaihtoehtoa talviolosuhteisiin. Puvut on suunniteltu toimimaan ulkolämpötiloissa -45°C ─ -10°C, niiden hengittävyys on välillä 8000 gr/m²/24h─3000 grammaa ja kosteudenpitävyys välillä 12000 mm─6000 mm.

Suomen morrimaajoukkue on kilpaillut jo neljissä MM-kilpailuissa Norfin-lämpöpuku päällään. Joukkueen kapteeni Elisa Saarelan mukaan se suojaa hyvin kylmältä, kosteudelta ja tuulelta. Joustavuutensa ansiosta se ei haittaa liikkumista. ”Suosittelenkin lämpimästi tätä lämmintä pukua niin harraste- kuin kilpapilkkijöillekin”, Saarela sanoo. Kuva: Jaana Vetikko.

Lucky John Suomi on siirtymässä DropShipping-myyntiin

Lucky John toimii Suomessa latvialaisen kalastusvälinevalmistaja Salmon maahantuojana. Salmo valmistaa asusteiden lisäksi esimerkiksi pilkkejä ja joitakin muita vieheitä. Sillä on vahva asema Baltian maissa ja muuallakin entisen Neuvostoliiton maissa.

Parantaakseen palvelujaan Lucky John on siirtymässä vielä tämän vuoden aikana Suomessakin DropShipping -myyntiin. ”Me siis huolehdimme jatkossa tilattujen tuotteiden toimittamisesta loppukuluttajalle yksittäisten maahantuojien sijasta”, toimitusjohtaja Koivunen kertoo.

Tärkein etu Koivusen mukaan tuotteen lopulliselle käyttäjälle on se, että tavaran saatavuus on taattu. Tämä koskee esimerkiksi asusteiden osalta sekä eri malleja että myös kokoja, joita kumpiakin saattaa olla suuri määrä.

”Maahantuojan etuja taas ovat, ettei hänen tarvitse pitää varastoja ja vapautuu niiden aiheuttamista kustannuksista. Jakelijan ei tarvitse myöskään tuskailla varastoon jääneiden myymättömien tavaroiden kanssa”, Koivunen selvittää.