Normarkin talviuutuuksia

Rapala Sportman's R-Grip -30C -lämpösaapas on varustettu liukumisen estävillä nastoilla.

Rapala Sportman’s Collar -lämpösaapas on erinomainen valinta jäältä kalastamiseen. Se on varustettu liukastumisen estävillä R-Grip-nastoilla. Saapas on saumattomuutensa ansiosta täysin vesitiivis.

Irrotettavan huopavuorin ansiosta saapas pitää jalat lämpimänä jopa 30 asteen pakkasessa. Saappaanvarren päässä on lumilukko, joka osaltaan suojaa jalkoja kastumiselta. Saapas on myös kevyt, sillä se on valmistettu erittäin kevyestä, mutta hyvän lämmöneristyskyvyn omaavasta EVA-kevytsolukumista.

Collar R-Grip -30C -saapas on väriltään musta ja sitä on saatavana pitkä- ja lyhytvartisena mallina, joista jälkimmäinen sopii myös katukäyttöön. Tarjolla olevat koot ovat 39-47. Valmistaja suosittelee valitsemaan normaalia kenkäkokoa 1-2 numeroa suuremman koon.

Mora Ice Power Drill Arctic EZ Cut -porat on tarkoitettu käytettäviksi vahvojen polttomoottoreiden ja sähkövääntimien kanssa. Ne kestävät kovaa käyttöä, sillä niissä on vahva runkoputki, alapäästä tukitangolla vahvistettu kierre, hammastetut EZ Cut -teräpalat, joiden vaihto onnistuu tarvittaessa nopeasti myös jäällä. Siinä on myös keskiöpiikki, jonka ansiosta reikä on helppo porata myös teräsjäähän.

Pora sopii mm. Mora Ice® Solo- ja Mora Ice® Honda -moottorikairoihin, joihin kiinnitys onnistuu yhden ruuvin ruuviliitoksella. Vahvojen sähkövääntimien kanssa käyttöönotto vaatii lisäksi Mora Ice Power Drill Adapter 22 mm -sovittimen.

Tuote on valmistettu Suomessa. Vaihtoehtoiset teräkoot 150 mm, 200 mm ja 250 mm.

Mora Ice Power Drill Arctic EZ Cut -porat on tarkoitettu käytettäviksi vahvojen polttomootoreiden ja sähkövääntimien kanssa.

Rapala Universal Titanium Strike Indicator on tärppikärki pilkkivirveleihin ja perinteisiin pilkkivapoihin. Yleiskäyttöisenä se sopii useimpiin vapamalleihin.

Titaanilanka on täydellinen materiaali tärppikärkeen, koska se säilyttää muotonsa eikä jää mutkalle. Rapalan Universal Titanium Strike Indicatorin pituus ja herkkyys ovat säädettävissä.

Myydään kahden kappaleen pakkauksissa. Vaihtoehdot Medium tai Ultra Light.

Rapala Universal Titanium Strike Indicator -tärppikärki sopii pilkkivirveleihin ja perinteisiin pilkkivapoihin.

Sufix Invisiline Ice Fluorocarbon on uppoava ja vettymätön siima talvikalastukseen. Väriltään kirkkaana se on lähes näkymätön vedessä.

Uutuussiimalla on erinomainen hankauksen kestävyys. Se venyy vähemmän kuin monofiilisiima.
Myydään 50 metrin pakkauksissa. Lujuusvaihtoehdot: 1,5 kg, 2,0 kg, 2,5 kg, 3,4 kg ja 4,0 kg.

Sufix Invisiline Ice Fluorocarbon on uppoava ja vettymätön siima talvikalastukseen.

Lisätietoja: www.normark:fi/kalastus/talvikalastus.