North Outdoorilta merinovillaisia uutuuksia

North Outdoorin Sensitive-malliston uutuus on monikäyttöinen vetoketjupoolo.

North Outdoor on suomalainen asustevalmistaja, joka käyttää tuotteidensa raaka-aineena merinovillaa. Tänä syksynä se täydensi sekä Sensitive- että Active-mallistoaan uudella tuotteella.

Sensitive-mallisto on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, joille kaikki villalaadut ovat ihoa ärsyttäviä. Näissä asusteissa on sisäpuolella kutittamaton bambukuituneulos, joka takaa myös lämmöneristyksen, kosteudensiirron ja antibakteerisuuden. Kauden Sensitive-uutuus on korkeakauluksinen vetoketjupoolo.

Active-mallisto puolestaan täydentyi 100-prosenttisesti merinovillaisella korkeakauluksisella paidalla. Merinokuidun pitkän ja joustavan rakenteen ansiosta siitä valmistetut tuotteet ovat ohuita ja istuvia.

Luonnonkuidusta valmistettu neulos on lisäksi aina lämpimän ja kuivan tuntuinen jopa kosteana. Se on myös ekologinen vaihtoehto keinokuitutekstiileille. Monipuolinen Active-mallisto sopii ulkoiluun, urheiluun ja ulkotöihin.

Alusvaatteiden ja välikerrosasusteiden ohella North Outdoorin tuotevalikoimiin kuuluvat myös esimerkiksi villapaidat, takit ja päähineet.

Lisätietoja

Active-malliston korkeakauluksinen uutuuspaita.