Rapalan uutuuksia talvikalastukseen

StrikeMaster Lite-Flite Lazer -moottoriväänninkaira.

Rapalan Jyväskylän kairatehdas on tuonut markkinoille aktiivikalastajille suunnitellun StrikeMaster Lite-Flite Lazer -moottoriväänninkairan, jonka kierteen pituutta voi säätää omien mieltymysten ja tarpeiden mukaiseksi. Se sopii käytettäväksi moottorivääntimien sekä vahvojen akkuporakoneiden kanssa.

Uutuuskaira on kevyt ja se toimii kaikissa jääolosuhteissa. Sen mukana tulee akkupora-adapteri, mutta kairan saa kytkettyä suoraan myös polttomoottori- tai sähkövääntimeen. Saatavana 6- ja 8-tuumaisena mallina. Paino: 2,2 tai 2,6 kg. Kairaussyvyys: 73 cm.

Rapala Flatstick RT -pilkkivapa sopii reilun kokoisten ahventen, kuhien, kirjolohien ja haukien talvikalastukseen. Vavassa on litteä komposiittiaihio, joka antaa hyvän tuntuman vieheeseen ja taipuu rasitettuna juuri oikein. Litteä muoto mahdollistaa ”tärppikärjen” integroinnin itse aihioon.

Rapala Flatstick RT -pilkkivapa.

Rapala Flatstick -kela on suunniteltu talvikalastukseen. Se ei tee siimaan kierrettä, mistä on erityisesti etua pieniä vieheitä käytettäessä. Kelassa on grafiittirunko ja -puola. Sen välitys on 1:1 ja kätisyys vaihdettavissa.

Rapala FlatStick -kela.

Rapala Flatstick Spinning Combo -jääkalastussarja koostuu Rapala Flatstick 500 Spinning -avokelasta ja Flatstick-vavasta. Kelassa on Sufixin 0,28 mm:n kirkas monofiilisiima kalastusvalmiiksi puolattuna.

Rapala Flatstick Spinning Combo -jääkalastussarja.

Humminbird Helix ICE 5 DS Chirp GPS on erityisesti pilkkikäyttöön räätälöity kaikuluotain. Luotaimessa on erittäin tarkka Dual Spectrum -pilkkianturi ja karttaplotteri. Siinä on myös AutoChart -kartoitus, jonka avulla pilkkijä voi tehdä omat syvyyskartat jäällä ollessaan.

Helix Ice -kaikuluotaimessa on lisäksi älykäs 5-tasoinen CHIRP IR -häiriösuodatin. Sen avulla laite havaitsee ja poistaa muiden luotainten aiheuttamat virheelliset kaiut näkymästään. Kätevään ja kestävään kantolaukkuun pakattuun luotaimeen on saatavana lisävarusteena venekäyttöön sopivat anturit.

Lisätietoja:

Humminbird Helix Ice -kaikuluotain.