Raymarine Axiom tukee nyt Yamaha Command Link -integrointia

Yhdestä ja samasta Raymarinen Axiom-monitoiminäytöstä voi uuden linkitysominaisuuden ansiosta seurata nyt jopa neljän Yamaha-perämoottorin toimintoja samanaikaisesti.

Raymarinen Axiom®-monitoiminäyttöjen tuoteperheeseen on lisätty Yamaha Command Link ja Command Link Plus -järjestelmät. Tämän ansiosta Yamahan sertifioimissa Raymarinen Axiom-monitoiminäytöissä näkyy nyt jopa neljän Yamaha-perämoottorin instrumentointi yhdessä näytössä.

Moottoritietojen Axiom-näytön ulkoasu ja tuntuma vastaavat Yamahan digitaalisia instrumenttinäyttöjä, ja se on yhteensopiva monenlaisten nykyisiin ja uusiin veneisiin asennettujen Yamaha-perämoottorien kanssa. Raymarinen integrointi Yamaha-perämoottoreihin antaa veneilijöille suuren näytön näkymän moottorin parametreihin, säiliötasoihin, akun tilaan ja paljon muuta.

Raymarinen ja Yamahan integrointi on ihanteellinen ratkaisu kaksoisohjauspisteellä varustettuihin veneisiin. Sen ansiosta kapteenit näkevät verkkoon kytketystä Raymarine Axiom -näytöstä täsmälleen, mitä moottoreissa tapahtuu.

Lähes mikä tahansa Yamaha Command Link- tai Command Link Plus -järjestelmällä varustettu vene voidaan integroida Raymarinen Axiom-monitoiminäyttöihin Yamahan lisävarusteena saatavalla NMEA 2000 -verkolla ja adapterikaapelilla. Yamaha Helm Master- tai Set Point -järjestelmillä varustetut veneet voidaan myös integroida Raymarineen Yamahan lisävarusteena saatavalla NMEA 2000 -verkolla (6YG) ja Yamahan CL7-näytöllä.

Tämä uusi toiminto on yksi monista uusista ominaisuuksista hiljattain julkaistussa Axiomin LightHouse Annapolis 3.9 -käyttöjärjestelmässä.

Käyttöjärjestelmä on ladattavissa veloituksetta