Raymarine Element HV -kaikuluotain muunnettavissa kannettavaksi pilkkikaiuksi

Raymarinen Element HV -kaikuluotain kulkee kätevästi pilkkireissulle Element-pilkkikalastussarjan vesitiiviissä kassissa.

LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän uusin päivitys tuo uusia tehokkaita pilkkikalastusominaisuuksia Raymarine Element HV-kaikuluotaimeen. Se sisältää kaiken tarpeellisen, jotta Elementin tehokkaita ominaisuuksia voi käyttää jäällä tai missä tahansa muualla, kun tarvitaan täysin kannettava kaikuluotain-/GPS-ratkaisu.

Parhaiten uudet ominaisuudet toimivat Element-pilkkikalastussarjan avulla, joka on suunniteltu erityisesti 7-tuumaiselle Raymarinen Element HV -kaikuluotain-/GPS-näytölle. Vesitiiviillä kassilla ja tukevalla alustalla varustettuna se kestää hyvin rankat talviolosuhteet.

Kassin täyskokoiset säilytystaskut tarjoavat runsaasti tilaa välineille ja integroidut vavanpidikkeet tekevät tarvikkeiden kuljettamisesta ja järjestyksessä pitämisestä helppoa pilkkijöille. Element-pilkkisarja sisältää ladattavan 12 V:n/7 Ah:n akun, laturin ja korkeataajuisen CHIRP CPT-S -pilkkikaikuanturin, joka havaitsee syötin ja kalat aina 270 metriin asti, sekä kellukkeen.

Pilkkiomanaisuuksien lisäämisen jälkeen kaiun radiaalinen näyttö tarjoaa kalastajille tosiaikaisen näkymän koko vesipylväästä mukaan lukien pohjan, kalastajan vieheen tai syötin tarkan syvyyden sekä kalojen tarkan syvyyden niiden uidessa kaikukeilan poikki. Näin kalastajat voivat säätää syötin syvyyttä ja liikettä houkutellakseen kalat tarttumaan siihen.

A-Scope-näkymä näyttää samat olennaiset tosiaikaiset tiedot toisella tavalla esittäen kaikuluotauskohteiden (kalojen ja syötin) syvyyden ja sijainnin sekä kaikukeilan tarkan leveyden pohjassa ja sen suhteellisen leveyden koko vesipylväässä. A-Scope auttaa erityisesti määrittämään, ovatko kalat suoraan reiän alla vai sen sivulla.

Trail- eli karttanäkymät puolestaan paljastavat kalastajalle hänen tarkan sijaintinsa suhteessa syvyyskäyriin, vedenalaisiin rakenteisiin ja suojiin, kulkuväyliin ja käytettävän karttakortin esittämiin muihin yksityiskohtiin. Lisäksi se näyttää reitin tai liikkeet sijaintien välillä.

LightHouse Sport -käyttöjärjestelmä on päivitettävissä täältä . Pilkkiominaisuudet ovat lisättävissä päivityksen jälkeen Element-kaikuluotain-/GPS-näyttöön.