Raymarine Element-tuotteiden huipputeknologia takaa nopeuden ja helppokäyttöisyyden

Kaikissa Raymarinen Element-tuotteissa on nopea neliydinprosessori, joka varmistaa näytön nopean päivittymisen.

Raymarinen uudet Element™ CHIRP sonar/GPS -tuotteet paljastavat vedenalaisen maailman veitsenterävinä kuvina. Tämä on niissä käytössä olevan 1,2 megahertzin HyperVisionTM-teräväpiirtokaikuteknologian ansiota.

HyperVision-teknologia vie DownVision-, SideVision- ja Raymarine RealVision 3D -kaikuluotaimet kuvantamistarkkuudessa ja kalojen havaitsemisessa tasolle, joka auttaa kalastajaa tunnistamaan ja ymmärtämään pohjan muotoja, kasvillisuutta ja kaloja tosiaikaisesti luonnonmukaisella selkeydellä.

Kaikissa Element-tuotteissa on nopea neliydinprosessori, joka varmistaa näytön nopean päivittymisen, RealVision 3D -kuvan katkottomuuden sekä välittömän reagoinnin painikkeiden painamiseen. Laitteiden selkeiden käyttöpainikkeiden ja Raymarinen uuden LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän ansiosta käyttäjälle jää enemmän aikaa kalastamiseen käyttöoppaan selaamisen sijaan.

Selkeillä reittipistekuvakkeilla merkityt kalapaikat erottuvat helposti ja Element’s RealBathy™ -ominaisuuden avulla on helppo luoda tosiaikaisesti yksityiskohtaisia syvyyskarttoja vetouistelijan omien tarpeiden mukaan.

Lisätietoja