Raymarinelta uusi Axiom-ohjelmistopäivitys

Raymarine Axiom -yksiköihin on saatavissa uusi ohjelmistopäivitys.

Uusi LightHouse 3.2. -ohjelmisto tarjoaa Raymarine Axiom -yksikköjä käyttäville veneilijöille ja kalastajille useita parannuksia, jotka mahdollistavat aiempaa saumattomamman ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen.

Uuden päivityksen asentaminen tapahtuu yksinkertaisesti langattoman verkon tai PC:n kautta. Jos teet päivityksen langattoman verkon kautta, yhdistä Axiom yksinkertaisesti kotisi Wi-Fi-verkkoon tai puhelimesi mobiiliin hotspotiin.

Voit päivittää Axiom-ohjelmistosi myös ollessasi vesillä. Lighthouse 3.2 -version voi ladata myös Raymarinen verkkosivustolta.

Lighthouse 3.2 -parannuksiin sisältyvät mm. Navionics Dock-to-Dock -automaattireititys ja kehittyneet kartoitusvaihtoehdot, C-MAP-karttatuki ja huipputarkka syvyysmittaus ja urheilukalastustietojen seuranta.

Uusia ominaisuuksia ovat myös laajennetut reittipisteen näyttövaihtoehdot, väripaletit ja anturin kalibrointivaihtoehdot RealVision 3D -kaikuluotaimessa. Mukana tulee myös laajennettu tuki liitettyjen verkkolaitteiden ja lisävarusteiden päivityksille.