Raymarinelta uusi tehokas Axiom-karttaplotteri

Axiom 2 Pro -karttaplotterin all-in-one-näyttö.

Uusi Axiom 2 Pro on tehokkain Raymarinen koskaan kehittämä Axiom-karttaplotteri, joka tarjoaa erittäin sujuvan navigointikokemuksen. Sen all-in-one-näytössä on käytössä uusin LightHouse 4 -käyttöjärjestelmä.

Käyttöjärjestelmän avulla näyttö integroituu Raymarinen navigointiverkkoon, joka sisältää tutkan, autopilotin ja Lighthouse-kartat sekä FLIR-lämpökameran pimeänäköteknologian. Tehokkaampi 6-ydinprosessori mahdollistaa nopeamman kartan selauksen, välittömän vasteen ja mahdollisuuden käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti.

Axiom 2 Pro on varustettu vettä hylkivällä HydroTough™ -pinnoitteella, joka takaa luotettavan kosketusnäytön hallinnan kaikissa olosuhteissa. Käyttäjät hyötyvät myös hallintapaneelin mukautettavista näppäimistä kaikissa eri näyttökokoluokissa. Ne ovat valittavissa joko autopilotin hallintaan tai ne voi ohjelmoida pikanäppäimiksi muuhun toimintaan.

Kiinteällä High CHIRP -kaikuluotaimella varustettu Axiom 2 Pro S on suunniteltu moottoriveneilyyn ja purjehtijoille. Axiom 2 Pro RVM -mallissa on kalastajille suunniteltu uusi kiinteä RealVision® MAX -kaikuluotain, jonka avulla näkee selkeästi ja syvemmälle kuin ennen.

RVM1600 on etäasennettava kaikuluotainmoduuli Raymarinen Axiom-näyttöperheelle. Se sisältää Realvision MAX CHIRP -kaikuluotainteknologian, joka parantaa selkeyttä ja kalojen kuvausta. Aktiiviset kalastajat hyötyvät myös moduulin monikanavaisista kaikuluotainominaisuuksia.

RVM1600-kaikuluotainmoduuli.

Lisätietoja