Raymarinen uusi Axiom-sovellus mahdollistaa ilmakuvauksen

Uusi UAV-sovellus mahdollistaa Raymarine Axiom -käyttäjille ilmakuvauksen miehittämättömillä ilma-aluksilla eli droneilla.

Raymarine Axiom -käyttäjät pystyvät nyt ensimmäisinä siirtymään taivaalle uusimman LightHouse 3.6 -käyttöjärjestelmän päivityksen myötä. Uusi Axiom UAV -sovellus yhdistää Raymarine-navigoinnin tehon ja helppouden miehittämättömillä ilma-aluksilla tapahtuvaan kuvaamiseen.

Suosittujen ja suorituskykyisten DJI Mavic Pro -dronejen kanssa yhteensopiva Axiom UAV -sovellus automatisoi monet perustoiminnot, kuten lentoonlähdön, ilmakuvauksen, lennonaikaisen navigoinnin ja paluun veneeseen.

Navigointijärjestelmään integroidusta kuvausalustasta on mahtavasti iloa niin kalastusveneille kuin matkaveneillekin. Esimerkiksi kun Mavic Pron 4K UHD -kamerajärjestelmä varustetaan lisävarusteena saatavalla polarisoidulla objektiivilla, se kykenee havaitsemaan suuret kalat, syöttikalaparvet, hiekkasärkät, riutat ja paljon muuta. Tämä teknologia tuo aikaisemmin vain suurissa ja kalliissa veneissä mahdollisen kalojen etsinnän edut myös pieniin veneisiin.

Axiom UAV:n Fish-On-ominaisuus puolestaan käynnistää videokuvauksen ja lennättää automaattisesti kameraa veneen ympärillä. Näppärien näyttöohjaimien avulla voit hienosäätää UAV-laitteen korkeutta, kiertonopeutta ja kamerakulmaa suoraan Raymarinen Axiom- tai Axiom Pro -näytöltä, minkä ansiosta esimerkiksi kalanväsytyksen huippuhetket voi vaivatta tallentaa. Automaattisten lentotilojen lisäksi Axiom UAV -sovelluksessa on myös virtuaaliset ohjainsauvat manuaalista lentämistä varten.

Axiom UAV -sovellus on ilmainen päivitys Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -monitoiminäyttöihin. LightHousen 3.6. päivityksen voi ladata suoraan WiFi-yhteensopiviin monitoiminäyttöihin. Vaihtoehtoisesti päivityksen voi ladata Web-sivustosta osoitteessa Raymarine.fi.

Lisätietoja Raymarine Axiom UAV -sovelluksesta ja sen käyttömahdollisuuksista