Raymarinen uutuus muuntaa Dragonfly-laitteen pilkkikaiuksi

DragonFly-kaikuluotainta voi käyttää nyt myös talvella uuden Raymarinen pilkkikalastussarjan ansiosta.

Raymarine on julkaissut uuden pilkkikalastussarjan, jolla voidaan suojata Dragonfly-laite talvisia säitä vastaan ja toisaalta muuntaa se jäällä käytettäväksi kaikuluotaimeksi. Tämän ansiosta Dragonfly-kaikua voi nyt käyttää ympäri vuoden.

Pilkkikalastussarjan perusta on erityisesti Dragonfly-laitteille suunniteltu vesitiivis laukku, jonka tukevan alustan ansiosta kaikuluotaimen saa sijoitettua vakaasti jäälle. Laukun avattava ja eri asentoihin käänneltävä läppä puolestaan suojaa näyttöä ja helpottaa sen lukemista.

Sarjaan sisältyvät myös 12 V:n/12 Ah:n akku, laturi ja koholla varustettu korkeataajuuksinen CHIRPCPTS-pilkkikaikuanturi. Laukun suurissa taskuissa runsaasti tilaa kalastustarvikkeille, ja integroidut vapapidikkeet auttavat pitämään välineet hyvässä järjestyksessä.

Raymarinen pilkkikalastussarjalla pystyy muuntamaan minkä tahansa Dragonfly Pro -laitteen, DVS-laitteen tai ensimmäisen sukupolven Dragonfly-laitteen pilkkikaikuluotaimeksi. Sarjan käyttöön ottamista helpottaa, että laukkuun on valmiiksi porattu kiinnityspaikat kaikenkokoisille Dragonfly-laitteille.

Lisätietoja: