Rebelcell-starttiakkua voi käyttää veneessä ympäri vuoden

Rebelcell Pro 80 LifePo4 -starttiakku.

Vastikään markkinoille tullut Rebelcell Pro 80 LiFePo4 -starttiakku sopii mainiosti käytettäväksi Pohjolan väliin hyisissäkin olosuhteissa. Tässä uutuuslaitteessa on nimittäin automaattisesti esilämpiävät vastukset kennojen ympärillä, minkä ansiosta sitä voi käyttää ja ladata veneessä ympäri vuoden.

Rebelcell 12V 80Ah -litiumstarttiakussa riittää tehoa, sillä sen avulla voi käynnistää jopa 350 hevosvoiman moottorin. Siitä riittää virtaa myös veneen muuhun sähköntarpeeseen, kuten pilssipumppuihin, valoihin kaikuluotaimeen tai keulamoottoriin.

Automaattinen kennojen esilämmitys puolestaan mahdollistaa sen, että akku pysyy käyttövalmiina ja toimii veneessä myös talvella. Koska latausvirtaa käytetään kennojen lämmittämiseen vain tarvittaessa, akun kapasiteetti ei kuitenkaan kulu lämmitykseen.

Laitteen etuihin kuuluvat myös sen pieni koko ja vain noin 10 kilon paino. Käyttäjällä on lisäksi mahdollisuus Bluetooth yhteyden ja iOS/Android-app-sovelluksen avulla tarkastella matkapuhelimelta akun varaus- ja, lataustilannetta sekä virrankulutusta matkapuhelimen näytöltä.

Lisätietoja OPM Tuotekuvasto 2022