Rialinnalta uusi suurempi Viima Liuku 2.0 -liukupilkki

Rialinnan uudella Viima Liuku 2.0 -pilkillä on pituutta 8,5 cm.

Rialinnan talven 2023 uutuus on Viima 8,5 cm Liuku 2.0 -pilkki. Se on asiakkaiden pyynnöstä valmistettu suurempi versio aiemmasta 5-6 senttimetrin mittaisesta Viima-liukupilkistä.

”Meille tuli viime talvena paljon toiveita saada Viimasta suurempi ja voimakkaasti hakeva pilkki Liuku 2.0 -mallistoon. Tämä kehittämämme 8,5 sentin malli on jo todettu tehokkaaksi erityisesti suuremmilla järvillä sekä merialueilla”, Mika Rialinna kehuu.

Hänen mukaansa uutuuspilkki toimii parhaiten pitkällä 30-40 cm tapsilla varustettuna. ”Tapsin päähän kannattaa laittaa suurikokoinen mormuska useammalla toukalla tai madolla varustettuna”, Rialinna opastaa.

Uutuuspilkki valmistetaan juottamalla laadukkaista materiaaleista. Huolellisesti viimeistellyssä pilkissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut RST-siimankiinnitystapit, joita taivuttamalla pilkin uintia voi halutessaan säätää.

Viima 8,5 cm Liuku 2.0 -pilkkiä on saatavilla kahdeksana eri värivaihtoehtona. Sitä on saatavilla suoraan valmistajalta. Myynti ja valmistus: Kalastusväline Rialinna, Hulkontie 5, 70800 Kuopio, www.rialinna.fi ja rialinna@rialinna.fi ja puh. 017-363 3222.