Rialinnalta Viima Super-liukuri liukupilkki

Super-liukuri on Super-Viimasta kehitetty uusi liukupilkkimalli, jota valmistetaan käsityönä Kuopiossa.

Rialinnan talven uutuus on kasvaville liukupilkkien markkinoille suunnattu Viima Super-liukuri. Viima on yksi kautta aikain tunnetuimmista suomalaispilkeistä, josta kehitettiin jo yli 20 vuotta sitten painavampi ja nopeampi malli Super-Viima.

Täksi talveksi pilkkijöiden toiveiden mukaan on kehitetty Super-Viimasta liukupilkkimalli, joka mahdollistaa pilkin ja mormuskan/jigin välisen tapsin säätämisen. Uudessa liukupilkissä yhdistyvät myös nopeus ja suurempi ominaispaino, jotka parantavat merkittävästi pilkin uintia syvemmissäkin vesissä.

”Viima Super-liukurin uinti on hakeva ja värisevä eli todella houkutteleva. Pilkki toimii koostaan huolimatta myös erittäin hyvin matalahkossakin vedessä. Mitä suurempi pilkki on käytössä, sitä laajempi sivuhaku sillä on”, Mika Rialinna selvittää.

Kaikki Rialinnan pilkit valmistetaan perinteisin menetelmin käsityönä Kuopiossa. Materiaaleina käytetään laadukkaita aitoja metalleja ja värivaihtoehdoista löytyvät hopea, kupari, messinki ja tompakki. Pilkkiä voi kiillottaa ja kunnostaa tarvittaessa useita kertoja.

Viima Super-liukuria on saatavilla kolmea kokoa 50 mm/9 grammaa, 65 mm/16 grammaa ja 85 mm/23 mm/grammaa.

Lisätietoja tuotteesta: Kalastusväline Rialinna, Hulkontie 5, 70800 Kuopio, puh. 017-363 3222, sähköposti rialinna@rialinna.fi ja www.rialinna.fi.