Suomalaiset KAARI-taskulamput valaisevat pitkään ja kirkkaasti

KAARI-taskulamput on suunniteltu ja testattu Suomessa.

USB-liitännän kautta ladattavat KAARI-taskulamput on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kirkkaaseen valaistukseen. Ne ovat myös vankkarakenteisia ja iskunkestäviä, koska niiden runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia.

Lisäksi ne ovat roiskeveden ja lian kestäviä (IP44/IP54-luokitus). Tyylikkään mustat KAARI-taskulamput tarjoavat turvallisen, käytännöllisen ja ympäristöystävällisen valaistuksen mökkeilyyn, retkeilyyn ja monenlaiseen muuhun liikkuvaan käyttöön.

KAARI LOISTE on uuden tuoteperheen lippulaivamalli 1000 lumenin todellisella valotehollaan. Säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava Luminus LED SST-40 -valokenno. Se saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 26650 -litiumioniakusta.

Sen 5100 milliampeeritunnin Samsung-kennosto takaa taskulampulle täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella. Taskulamppu on ladattavissa tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa. KAARI LOISTE -taskulampun mitat ovat 167 x 43 millimetriä ja painoa akun kanssa on 306 grammaa.

KAARI-taskulamput on suunniteltu ja testattu Suomessa ja niiden valmistaja vakuuttaa, että valoteho ja toiminta-aika ovat luvatun mukaisia. Kaikkiaan tuoteperheeseen kuuluu neljä erilaista taskulamppua, joita Loisteen ohella ovat Hohde ja Säihke sekä KAARI LOIMU X2 -plasmasytytin, jossa on myös kaksitehoinen led-taskulamppu. Tämän ansiosta se toimii sekä luotettavana tulentekovälineenä että lähiympäristön valaisijana.

Lisätietoja: