Terävä-perheeseen uusi Skrama 200 -eräveitsi

Esimerkiksi kiehisten vuoleminen onnistuu mainiosti Varustelekan Skrama 200 -eräveitsellä.

Suomessa valmistetut Terävä-puukot saavat uuden sisaruksen, kun Varusteleka lanseeraa uuden Skrama 200 -eräveitsen. Se on edeltäjäänsä hieman lyhyempi ja kevyempi yleiskäyttöinen eräveitsi.

Varustelekan Terävä-tuotteista ensimmäinen lanseerattiin vuonna 2013 nimellä Varusteleka Skrama -eräveitsi. Sittemmin tuoteperhe on saanut jäsenikseen muutaman perinteisemmän puukon näköisen Jääkäripuukon sekä 80-senttiset versiot Skramasta ja Jääkäripuukosta.

Skrama 200 on nimensä mukaisesti 200-millisellä terällä varustettu jykevä eräveitsi. Sen terä on valmistettu kestävästä työkaluteräksestä ja kahvamateriaaliksi on valittu pitävä ja käyttöä kestävä kumiseos.

Terävä-brändin tuotteet valmistetaan Suomen puukkojen mekassa Kauhavalla. Valmistuksesta vastaa vuodesta 1918 puukkoja valmistanut perheyritys Laurin Metalli. Maailmalla brändi on otettu avosylin vastaan. Terävä-veitset ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin Yhdysvalloissa ja Aasian maissa.

“Suomalaista käsityötä arvostetaan selkeästi muuallakin maailmassa. Etenkin alkuvuosina meillä oli vaikeuksia pysyä kysynnän perässä, kun tuote-erät vaan lenteli käsistä. Nyt on nostettu tuotantokapasiteettia niin, että jokainen Terävää himoitseva sellaisen myös saa”, tuotepäällikkö Hemmo Päiveröinen Varustelekasta lupaa.

Lisätietoja